Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Anne-Sissel Skånvik (49) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Norwegian. Hun er utdannet journalist og jobbet sist som kommunikasjonsdirektør og ansvarlig for samfunnskontakt i Telenor. Skånvik var informasjonssjef og avdelingsdirektør i Finansdepartementet fra 1996 til 2004. Hun har tidligere arbeidet som journalist i dagspressen, blant annet fire år i Dagbladet.

Linn Mevold Skogheim (30) slutter i NRK og starter i ny jobb som webredaktør i Sjømannskirken. Hun tiltrer stillingen ved hovedkontoret i Bergen 30. mars. Mevold Skogheim har jobbet som reporter, vaktsjef og programleder i NRK i ti år, i program som Sveip, Norge i dag, Pokerfjes, Norgesglasset, Kulturnytt, Kaliber og Vestlandsrevyen. Hun har journalistutdanning fra Mediehøgskolen Gimlekollen.

Helle Aasand er ansatt som redaktør av Gatemagasinet Asfalt. Det er stiftelsen Gatemagasinet Rogaland som står bak bladet, som vil være det samme som =Oslo, Megafon i Bergen, Sorgenfri i Trondheim og Virkelig i Tromsø. Helle har de siste seks årene jobbet som fastlans fotojournalist i Rogalands Avis og frilans for andre nasjonale aviser og begynte i jobben som redaktør 5. januar. Første nummer av Asfalt kommer ut 1. april.

Arild Nybø (41) startet i februar utviklingsfasen for å etablere en bedrift som fra høsten av skal tilby innhold og nye inntektsmodeller for nettmedier og andre nettsteder. I utviklingsfasen har bedriften navnet Mediebruket. Nybø kommer fra stillingen som kanalsjef i Firda Media.

Børre Arntzen slutter i nettavisen ab24 (Avisa Bodø) og starter i ny jobb som webredaktør i Helse Nord. Arntzen var med på å etablere ab24 og har vært ansvarlig redaktør i to år.

Trygve Bergsland har overtatt som redaktør i Sesam, bladet for selgere. Han etterfølger Geir Nøsterud, som begynner i Magasinet Treindustrien 1. mars. Der overtar han redaktørjobben etter Dordi Digre.

Ellinor Rørvik Lothe (28) er ansatt som journalist i Åndalsnes Avis. Lothe hadde vikariat i Romsdals Budstikke og ble ansatt i Åndalsnes Avis våren 2008. Grunnet fødselspermisjon begynte hun i jobben 5. januar i år.

Hanne Ingeborg Berg er ny redaktør i Audiografen, fagbladet for audiografer. Hun etterfølger Gøril M. Lindberg i redaktørstolen. Monica Eide og Wenche Fredagsvik er nye ansatte i bladets redaksjon.

Per Elvestuen er ansatt som informasjonsrådgiver hos Aabø & Co. Han forlot nylig Dagens Næringsliv med sluttpakke, etter 21 år i avisen. Elvestuen skal i tillegg bidra med aktuelle tegninger på næringslivsnettstedet E24.

Charlotte Thorstvedt blir programleder for TV 2s storsatsing på musikkfronten til høsten, X Factor. Thorstvedt slutter i MTV etter tre og et halvt år som programleder i kanalen.

Mari Grinde Arntzen har tatt sluttpakke i Aftenposten. Etter ti år som journalist i A-magasinet og Oslopuls-redaksjonen jobber hun nå som frilanser.

Oddvar Aasen (67) er blitt pensjonist, etter 48 års innsats i pressen. Han er blitt engasjert av sin siste arbeidsgiver, Medieberiftenes Landsforening, til å skrive foreningens historie de siste 25 årene. Anledningen er at MBL fyller 100 år i 2010. Aasen har vært redaktør for Moss Dagblad, har arbeidet i Fremtiden, Bergens Arbeiderblad, Rana Blad, Sarpsborg Arbeiderblad og i Utenriksdepartementets presseavdeling. Han har også vært fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk og prosjektleder for Pressens Lederprogram.

Jeannette Platou er 14. april tilbake som programleder for NRK 1s kunstmagasin Safari, etter å ha vært ute i mammapermisjon. Det siste året har Helle Vaagland frontet Safari, og hun går tilbake til jobben som reportasjeleder i redaksjonen.

Sindre Østgård er ansatt i en nyopprettet stilling som sjef for nye medier i NRK. Han får totalansvaret for NRKs samlede tilbud og profil i nye medier. Østgård har vært prosjektleder for flere strategiske nettprosjekter i NRK, blant annet oppbyggingen av en stordesk for nrk.no.

Powered by Labrador CMS