Dette er trioen som skal lede P3morgen: Tete Lidbom, Adelina Ibishi og Viken Karsten Blomvik.
Dette er trioen som skal lede P3morgen: Tete Lidbom, Adelina Ibishi og Viken Karsten Blomvik.

Mediefolk:

Karsten Blomvik og Tete Lidbom til P3morgen

– Vi ønsket å gå i en litt annen retning enn tidligere, og har denne gangen samlet et stjernespekket team, sier redaksjonsleder Adiele Helen Krüger Arukwe.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at Martin Lepperød slutter i P3morgen. I en pressemelding i dag opplyser NRK at Lepperøds arvtakere blir Karsten Blomvik og Tete Lidbom. De to vil sammen med Adelina Ibishi utgjøre den nye programledertrioen.

Redaksjonsleder i P3morgen, Adiele Helen Krüger Arukwe, forteller at det har vært en lang og spennende prosess for å finne ut av hvem som skulle ta over etter Lepperød.

– Mens lytterne har hørt Adelina styre flata sammen med en rekke spennende gjester innen humor, underholdning og musikk, har vi jobbet intenst med å lete etter våre nye programledere. Vi ønsket å gå i en litt annen retning enn tidligere, og har denne gangen samlet et stjernespekket team bestående av talenter innen ulike felt, sier Krüger Arukwe i en pressemelding.

De to nye programlederne har tro på konseptet:

– Det å være med på sending har alltid vært en megafornøyelse, så det å endelig kunne kalle det min faste jobb er jeg ekstremt takknemlig for. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og vet at med gjengen vi har i studio vil det bli kjempegøy, sier Blomvik.

Lidbom legger til:

– Jeg gleder meg maks til å få jobbe med radio igjen. Jeg har hatt en slags kjærlighetssorg siden siste sending med Norske tilstander. Ellers blir det fabelaktig å bidra til at folk skal få en så god og underholdene start på hverdagen som overhodet mulig. Det fortjener de og jeg skal gi alt jeg har, sier han.

I tillegg til at det blir tre programledere i studio fremover, har P3morgen fått tre nye reportere med på laget: Hani Hussein, Henning Bang og Egil Skurdal.

Powered by Labrador CMS