Karoline Ulvnes, Toini Thanem og Torun Støbakk har fått fast jobb i Adresseavisen.
Karoline Ulvnes, Toini Thanem og Torun Støbakk har fått fast jobb i Adresseavisen.

Adressa har ansatt tre av ti nye journalister

Kommer fra VG, Dagbladet og Avisa Nordland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

For litt siden meldte Adresseavisen at de vil ansette ti nye journalister, for å ta opp konkurransen med den nye Trondheims-avisa Nidaros.

Nå er de tre første av de ti ansatt, melder sjefredaktør Kirsti Husby i ei pressemelding.

Dette er de tre som nå har fått fast jobb:

Toini Thanem (24) er født og oppvokst på Tiller i Trondheim. Hun er utdanna journalist fra Høgskulen i Volda, og har de siste to årene hatt ulike vikariater i VG, hovedsakelig på breaking news-desken og i Godt-magasinet.

– Jeg brenner for å gjøre nyheter attraktivt og forståelig for alle typer lesere, og gleder meg til å ta med meg erfaringene mine til Adressa og fortsette å utvikle meg videre der, sier hun ifølge meldinga.

Torun Støbakk (26) kommer ei stilling som nyhetsjournalist i Dagbladet, hvor hun har jobbet som vikar og fast ansatt i snart fem år, på både nyhetsavdelingen og politisk avdeling. Før det har hun jobbet som journalist i Trønder-Avisa, som redaktør og daglig leder i lokalavisa Snåsningen, og i studentavisa Under Dusken i Trondheim.

Karoline Ulvnes (25) har en bachelor i journalistikk fra Nord universitet, og har studert medievitenskap og retorikk ved NTNU. Hun starta som tilkallingsvikar i Avisa Nordland, hvor hun jobbet i to år ved siden av studiene. Hennes tid i Adresseavisen begynte som praksisstudent i februar, og hun har i tiden etter praksis vært vikar på nyhetsavdelingen.

Powered by Labrador CMS