Mediefolk:

Ingunn Kyrkjebø og Anne Dorte Lunås skal jobbe med podkast i Adressa.
Ingunn Kyrkjebø og Anne Dorte Lunås skal jobbe med podkast i Adressa.

Ingunn Kyrkjebø og Anne Dorte Lunås blir podkast-produsenter i Adresseavisen

Erfarne journalister til podkastsatsing.

Publisert Sist oppdatert

Ingunn Kyrkjebø har jobbet mange år som journalist, reporter og regissør i NRK og TV2. Anne Dorte Lunås har lang erfaring fra NRK og kommer fra jobben som redaksjonsleder i NRK P3.

Nå går begge til Adresseavisen. Det melder avisen selv.

Ifølge prosjektredaktør Sondre Mikal Alvær er begge de nyansatte produsentene genuint opptatt av å fortelle historier gjennom lyd.

– Lyd for meg er et åpent og vakkert landskap, der du kan male bilder til fantasien og erobre følelser. De beste bildene skapes i hodet til en som virkelig lytter. Men, det krever en god historie, sier Kyrkjebø i pressemeldingen.

Lunås sier hun synes Adressa tenker masse spennende rundt podkastsatsingen.

– Dokumentar og historiefortelling på lyd blir bare viktigere og viktigere som journalistisk sjanger. Jeg har stor respekt for de journalistiske musklene som finnes i Adresseavisen fra før av, og gleder meg til å sette meg ned sammen med dem og klekke ut de rette ideene. Sammen tror jeg vi kan få til produksjoner å være stolte av og som vil kunne få nasjonal oppmerksomhet, sier Lunås.

Både Kyrkjebø og Lunås vil gå inn i en nyopprettet lydavdeling i Adresseavisens redaksjon. De vil jobbe med egne ideer og utvikle allerede eksisterende og nye podkaster.

Powered by Labrador CMS