Mediefolk:

Ingunn Kyrkjebø og Anne Dorte Lunås skal jobbe med podkast i Adressa.

Ingunn Kyrkjebø og Anne Dorte Lunås blir podkast-produsenter i Adresseavisen

Erfarne journalister til podkastsatsing.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ingunn Kyrkjebø har jobbet mange år som journalist, reporter og regissør i NRK og TV2. Anne Dorte Lunås har lang erfaring fra NRK og kommer fra jobben som redaksjonsleder i NRK P3.

Nå går begge til Adresseavisen. Det melder avisen selv.

Ifølge prosjektredaktør Sondre Mikal Alvær er begge de nyansatte produsentene genuint opptatt av å fortelle historier gjennom lyd.

– Lyd for meg er et åpent og vakkert landskap, der du kan male bilder til fantasien og erobre følelser. De beste bildene skapes i hodet til en som virkelig lytter. Men, det krever en god historie, sier Kyrkjebø i pressemeldingen.

Lunås sier hun synes Adressa tenker masse spennende rundt podkastsatsingen.

– Dokumentar og historiefortelling på lyd blir bare viktigere og viktigere som journalistisk sjanger. Jeg har stor respekt for de journalistiske musklene som finnes i Adresseavisen fra før av, og gleder meg til å sette meg ned sammen med dem og klekke ut de rette ideene. Sammen tror jeg vi kan få til produksjoner å være stolte av og som vil kunne få nasjonal oppmerksomhet, sier Lunås.

Både Kyrkjebø og Lunås vil gå inn i en nyopprettet lydavdeling i Adresseavisens redaksjon. De vil jobbe med egne ideer og utvikle allerede eksisterende og nye podkaster.

Powered by Labrador CMS