Mediefolk:

Øverst fra venstre: Magnus Lysberg, Adriane Lilleskare Lunde, Sondre Moen Myhre, Øystein Tronsli Drabløs, Siran Øzalp Yldrim og Charlotte Oliversen.

Seks nye ansettelser. Nå er Aftenpostens Oslo-redaksjon klar

– De kommer til å levere alt Oslo-folk ønsker seg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

De siste seks ansettelsene i Aftenpostens Oslo-satsingen består av fire nyhetsreportere, en bylivsjournalist og en SoMe-ansvarlig, skriver Aftenposten i en pressemelding.

De fire reportere som skal jobbe med nyheter i Oslo er Magnus Lysberg (34), Øystein Tronsli Drabløs (30), Sondre Moen Myhre (29) og Adriane Lilleskare Lunde (29).

I dag ble det også offentlig at Hanne Waaler Lier skal lede Aftenpostens Oslo-satsing.

Magnus Lysberg kommer fra Klassekampen der han siden 2014 har jobbet som nyhets- og gravejournalist på felt som forsvar, klima og økonomi.

Øystein Tronsli Drabløs melder overgang fra Faktisk.no, der han jobber som videojournalist. Drabløs har tidligere jobbet med kulturjournalistikk i Dagens Næringsliv og i NRK.

Sondre Moen Myhre kommer fra et vikariat i Aftenpostens sportsredaksjon der han har jobbet siden 2019. Han har tidligere jobbet i NRK.

Adriane Lilleskare Lunde er i dag vikar i A-magasinet, og har også jobbet som vikar i VG.

– Vi er overbevist om at disse vil levere svært god nyhetsjournalistikk fra Oslo for Aftenpostens lesere. De kommer til å levere alt Oslo-folk ønsker seg, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten.

Siran Øzalp Yldrim (35) er ansatt som bylivreporter.

– Siran er født og oppvokst i Oslo, og hun har solid kjennskap og et stort hjerte for byen hun skal dekke. Etter flere år som kritisk forbrukerjournalist i TV 2, tar hun med seg både verdifull visuell kompetanse og en velutviklet kritisk sans inn i jobben som bylivjournalist, sier kulturredaktør i Aftenposten, Cecilie Asker.

Den nye SoMe-ansvarlig er Charlotte Oliversen (30). Hun har jobbet for NRK, Aftenposten Junior og Framtiden i våre hender.

– Charlotte skal produsere spennende innhold og skape engasjement rundt Aftenpostens Oslo-dekning i sosiale medier. Med sin brede erfaring med blant annet målrettet arbeid mot unge og andre nye brukergrupper, skal hun bidra til at Aftenposten vil nå ut til nye Oslo-lesere, sier Asker.

Powered by Labrador CMS