Stian Olsen blir redaktør for den norske utgaven av AdvokatWatch.
Stian Olsen blir redaktør for den norske utgaven av AdvokatWatch.

Lanserer ny nettavis for advokater

AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Watch Media kommer med nok en nylansering i Norge. AdvokatWatch, som allerede eksisterer i Danmark, får nå en norsk søsteravis.

– Advokatbransjen er en uhyre viktig del av norsk næringsliv, og vi ser et stort potensiale i en uavhengig og ambisiøs redaksjonell nettavis, som tar bransjen på alvor. Som med våre andre medier vil fokus være på business-delen, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurranse og resultater til bransjeglidning, rammevilkår og jobbskifter, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg, i en pressemelding.

AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge. Watch Media er eid av JP/Politikens Hus, som er Danmarks største avishus. Selskapet driver 15 danske bransjemedier.

I april i fjor ble FinansWatch lansert i Norge, og i forrige uke gikk startskuddet for EiendomsWatch, som dekker den norske eiendomsbransjen. I tillegg har ShippingWatch, med hovedredaksjon i København, innledet en norsk offensiv med en fast korrespondent i Norge.

– Vi er veldig glade for at være i Norge, hvor vi har blitt tatt godt imot. Derfor har vi også store forventninger til AdvokatWatch, sier Emborg.

Stian Olsen (43) er redaktør for AdvokatWatch. Olsen jobbet i flere år for iLaks før han meldte overgang til Watch Media tidligere i år.

– Vi skal dekke personene og selskapene i advokatbransjen bredt, og ikke minst være tett på. Bransjen er veldig interessant, og vår ambisjon er å styrke dekningen ved å gi våre lesere eksklusive nyheter samt et overblikk over de viktigste historiene i bransjen. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Olsen.

AdvokatWatch skal også skrive om den norske revisorbransjen hvor de største revisorselskapene også har egne advokatvirksomheter, skriver Watch Media i pressemeldingen.

– Det er derfor naturlig å dekke de viktigste nyhetene fra revisorbransjen, sier Olsen.

AdvokatWatch vil blant annet bli en ny konkurrent for Advokatbladet og Rett24.

Powered by Labrador CMS