Mediefolk:

Lars Glomnes sammen med sine Aftenpodden-partnere - Trine Eilertsen og Sarah Sørheim. Foto: Aftenposten
Lars Glomnes sammen med sine Aftenpodden-partnere - Trine Eilertsen og Sarah Sørheim. Foto: Aftenposten

Lars Glomnes skal nå jobbe heltid med Aftenpodden

Skal se på nye formater.

Publisert Sist oppdatert

Fra årsskiftet skal Lars Glomnes, som i dag er nyhetsleder i A-magasinet og podkastansvarlig i Aftenposten, jobbe fulltid med podkasten Aftenpodden og nye formater, skriver Aftenposten i en pressemelding onsdag morgen.

– Aftenpodden har de siste årene vokst til å bli en veldig sterk og viktig merkevare for Aftenposten. Det er både fornuftig og morsomt å kunne satse enda mer inn i 2020, sier utviklingsredaktør Eirik Winsnes ifølge pressemeldingen.

Glomnes startet Aftenpodden i 2015 sammen med politisk redaktør Trine Eilertsen og daværende kulturredaktør Sarah Sørheim (i dag nyhetsredaktør i NTB). Hver uke tar de for seg de største sakene i norsk politikk og samfunnsdebatt.

– Det har alltid vært en slags hobby og et overskuddsprosjekt. Nå er det fantastisk morsomt at det også blir en fulltidsjobb. Jeg gleder meg veldig til å lage enda bedre og mer interessante utgaver for lytterne våre, sier Glomnes ifølge pressemeldingen.

– Lars vil jobbe med å utvikle podkasten ytterligere, men også finne nye produkter og formater som Aftenpodden-lytterne etterspør og vil bruke. Vi tror det er et større potensiale her, og vi gleder oss til å utforske det, sier utviklingsredaktør Winsnes.

Det siste året har det også blitt gjennomført utsolgte Aftenpodden-liveshow på Sentrum Scene og Chateau Neuf. Da 1000 billetter ble lagt ut for salg for liveshowet på Chateau Neuf i desember, ble det utsolgt på to dager, opplyser Aftenposten.

Aftenpodden kommer ut hver torsdag og har ifølge pressemeldingen underkant av 70.000 avspillinger hver uke.

Powered by Labrador CMS