Produksjonsredaktør Knut Øsmundset tar seg en 12 måneders «pause» fra Eidsvoll Ullensaker Blad for å jobbe i Aftenposten. Foto: Privat
Produksjonsredaktør Knut Øsmundset tar seg en 12 måneders «pause» fra Eidsvoll Ullensaker Blad for å jobbe i Aftenposten. Foto: Privat

Tar permisjon fra redaktør-jobben, skal vikariere på desken i Aftenposten

– Blir litt rart å forlate EUB.

Publisert Sist oppdatert

Knut Øsmundset har de siste årene jobbet som produksjonsredaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad, men har nå fått innvilget ett års permisjon for å vikariere på desken i Aftenposten.

– Det er litt rart å forlate Eidsvoll Ullensaker Blad (EUB), selv om det bare er for en periode, sier Øsmundset til Journalisten.

– Jeg kommer til å savne alle de fantastiske kollegene i lokalavisen, men ser samtidig fram til å jobbe med dyktige folk i Aftenposten. Aftenposten er sterke på etikk, språk og analyserende journalistikk. De har noen av de beste journalistene og fotografene. De er gjennomført i presentasjonen, har et tydelig visuelt uttrykk og en gjennomført engasjerende fortellerteknikk i sine kanaler. Jeg ser fram til å bli en del av Aftenposten, og forhåpentligvis bidra til å utvikle produktet videre.

Han er ikke bekymret for hvordan det skal gå med EUB mens han er borte.

– Jeg er helt trygg på at den dyktige gjengen i EUB fortsatt kommer til å gi annonsører og lesere en lokalavis i toppklasse. Ingen gir ut avis alene, det er laget som presterer hver eneste dag. Vi gir ut avis i et av Norges mest spennende områder, med nærhet til hovedflyplassen, kort vei til Oslo og vedvarende sterk befolkningsvekst. Det er krevende, men det gir også muligheter.

For ordens skyld: Roger Aarli-Grøndalen var ansvarlig redaktør/adm.dir. i Eidsvoll Ullensaker Blad fra juni 2012 til juni 2017.

Powered by Labrador CMS