Mediefolk:

Øverst fra venstre: Ingvild Lygren, Åsmund Gullachsen, Aina Fladset, Hanna Torsdotter Husabø, Ørjan Nilsson og Jannica Luoto.
Øverst fra venstre: Ingvild Lygren, Åsmund Gullachsen, Aina Fladset, Hanna Torsdotter Husabø, Ørjan Nilsson og Jannica Luoto.

Bergens Tidende styrker laget med disse seks

– Vi er svært fornøyde med ansettelsene, sier BT-redaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Bergens Tidende har denne uken fått flere nye tilskudd som går inn i ulike deler av redaksjonen, skriver mediehuset i en pressemelding.

Ingvild Lygren får fast stilling i sportsredaksjonen. 39-åringen har vært en del av BTs sportsredaksjon siden i fjor, etter å ha jobbet flere år i Stavanger Aftenblad. Hun har i tillegg erfaring fra flere lokalaviser og NRK.

– Ingvild har vist at hun er god til å få kontakt med kilder og er svært god til å formidle historier fra idretten, sier sjefredaktør i Bergens Tidende, Frøy Gudbrandsen, i pressemedlingen

Den faste stillingen i sportsredaksjonen ble nylig utlyst sammen med flere andre stillinger.

En av dem har Ørjan Nilsson (40) kapret. Han går inn i et lengre vikariat som kulturjournalist i BT. Nilsson har lang erfaring som journalist, kulturleder og musikkansvarlig i Bergensavisen. Han har også skrevet flere bøker, blant annet om A-ha.

Fotograf Jannica Luoto (29) er ansatt i en prosjektstilling på foto/video i BT.

– Jannica skal blant annet ha ansvar for å utvikle «Ballspark»-sendingene våre videre. Hun har det siste året vært vikar og har tidligere vært frilansfotograf, så hun har den fine kombinasjonen av å kjenne BT fra innsiden samtidig som hun har kompetanse på det visuelle, sier Gudbrandsen..

Aina Fladset (30) er ansatt som vikar på økonomi, og skal det neste året jobbe med journalistikk om det grønne skiftet for BT/E24. Fladset har det siste året vært helsejournalist i BT, og har tidligere jobbet i Bergensavisen og Tidens krav.

Åsmund Gullachsen (27) er ansatt i et vikariat i sportsredaksjonen i BT. Gullachsen har tidligere jobbet i BT, og han returnerer nå fra en stilling som deskreporter i TV 2.

Hanna Torsdotter Husabø (33) jobber i dag som vikar på nyhetsdesken i BT. Husabø går nå inn i et nytt vikariat og skal jobbe med satsingen på lokaljournalistikk i Bergen.

– Vi er svært fornøyde med disse ansettelsene, og er glade for at så flinke folk har lyst til å være med på laget i BT, sier Gudbrandsen.

Powered by Labrador CMS