Mediefolk:

– Vi skal også videreutvikle oss, særlig når det gjelder å være synlig på digitale plattformer, sier Alise Lea Tiller.

Alise Lea Tiller er ansatt som redaktør i Dalane Tidende

29-åring blir ny toppleder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Alise Lea Tiller (29) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende i Egersund, skriver Amedia i en pressemelding.

Hun etterfølger Gunnar Kvassheim som går av med pensjon.

– Dalane Tidende leverer god lokaljournalistikk for et stort geografisk område. Sammen skal vi fortsette det viktige arbeidet for å ivareta lokaldemokratiet, ytringsfriheten og samfunnsoppdraget, sier Tiller ifølge pressemeldingen.

– Vi skal også videreutvikle oss, særlig når det gjelder å være synlig på digitale plattformer. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende arbeidsoppgaver sammen med kunnskapsrike kolleger i Dalane Tidende, fortsetter hun.

Tiller blir den første kvinnelige redaktøren i Dalane Tidende, som ble stiftet i 1885. Avisen ble for cirka ett år siden kjøpt av Amedia.

– Jeg er svært tilfreds med å ha fått på plass en inkluderende, iderik og nysgjerrig redaktør med solid kunnskap om det digitale taktskiftet mediehuset står foran, sier styreleder i Dalane Tidende, Ole Morten Ona Ringdal, ifølge pressemeldingen.

Alise Lea Tiller kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Bate Boligbyggelag i Stavanger, der hun har vært ansatt de to siste årene. Hun har fire års erfaring som journalist i Stavanger Aftenblad og har vært administrasjonsleder ved debatt- og litteraturhuset KÅKÅ Kverulantkatedralen i Stavanger.

Hun har også drevet eget dokumentarfilmselskap i fire år. Av utdannelse har hun en bachelorgrad i journalistikk og mastergrad i dokumentarfilmproduksjon.

Powered by Labrador CMS