Jonas Jørstad. Foto: Aller Media
Jonas Jørstad. Foto: Aller Media

Jonas Jørstad blir sjef for Allers nye kjendisdesk

Fellesdesken mellom Dagbladets kjendis.no og seher.no er etablert.

Publisert Sist oppdatert

I februar ble de ansatte i Aller Media varslet om at det danskeide mediekonsernet vurderte en sammenslåing av kjendisdeskene, Dagbladets kjendis.no og Se og Hørs seher.no.

Fredag melder Aller i en pressemelding at desken er etablert og at Jonas Jørstad tiltrer stillingen som leder for desken umiddelbart.

– Vi har flere av landets beste underholdnings- og kjendisjegere tilknyttet redaksjonene. Det skal vi benytte oss av og utnytte godt videre.  Målet er å skape den mest slagkraftige redaksjonen innenfor dette feltet, sier Jonas Jørstad i meldingen.

Lang Se og Hør-erfaring

Jørstad ble ansatt som reporter i Se og Hør for 20 år siden og kom den gang fra Dagblad-sporten. Den nye lederen har lang erfaring som redaksjonssjef i Se og Hør. I 2013-2014 var han en kort periode ute av Aller som redaktør for TV 2-programmet «Else».

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Jonas. Han er en rutinert og engasjert leder som kan skape samhold, samtidig som han har respekt for de ulike publikasjonenes egenart, sier påtroppende kulturredaktør Sigrid Hvidsten i Dagbladet i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS