Fred Magne Skillebæk er redaksjonssjef for det nye nettstedet elbil24.no. Foto: Per Ervland/Aller Media
Fred Magne Skillebæk er redaksjonssjef for det nye nettstedet elbil24.no. Foto: Per Ervland/Aller Media

Elbil24.no er offisielt lansert

Norges første nettavis om elbil.

Publisert Sist oppdatert

– Det er et enormt informasjonsbehov. Vi skal løse problemer for folk og forklare kompleks teknologi forståelig, sier redaksjonssjef Fred Magne Skillebæk i elbil24.no.

Bak elbil24.no står Scandiavia Online, som er en del av Aller Media.

Den nye nettavisen skal dekke hele spekteret fra lading og nye modeller til forbrukerrett og selvkjørende biler, skriver Aller i en pressemelding.

Nettavisen skal være gratis, men det blir også lansert en medlemsbasert tjeneste.

Scandinavia Online, som er mest kjent for sol.no, har lansert flere nisjenettsteder i år. Først ut var nettstedet for godt voksne, vi.no. Deretter kom utviklernettstedet kode24.no. Scandiavia Online var også blant de første i Norge som laget tjenester for Google Home.

– Felles for våre nettsteder er at vi fokuserer på god journalistikk og seriøs informasjon fremfor klikkjag. Det ser vi at er en oppskrift som fungerer i flere nisjer, sier administrerende direktør Jan Thoresen i Scandinavia Online.

Andre som satser digitalt på elbiler, er Teknisk Ukeblad, som på tu.no har seksjonen «elektrisk», som i all hovedsak er viet elektriske kjøretøy. Elbilinteresserte har også i noen år kunnet lese elbilnyheter på elbil.no utgitt av Elbilforening. M

Powered by Labrador CMS