Konserndirektør Anders Opdahl i Amedia og generalsekretær Kjetil Hildeskor har inngått en tre års avtale som gir Amedia eksklusiv rett til å sende en rekke andre friidrettsarrangementer på sine nettaviser. Foto: Amedia

Amedia har inngått eksklusiv rett til å sende Holmenkollstafetten

Satser mer på sportsstrømming.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kommende lørdag sender Amedias lokalaviser og Nettavisen Holmenkollstafetten direkte, melder Amedia i en pressemelding.

Stafetten har vært vist på NRK og TV 2 de siste årene, men fra og med i år og de neste årene sendes Holmenkollstafetten i Amedias aviser.

– Direktesendt sport på lokalavisenes nettutgaver er en viktig del av det innholdet vi ønsker å tilby våre abonnenter, sier konserndirektør Anders Opdahl i Amedia.

Mediekonsernet og Norges Friidrettsforbund har inngått en avtale som gir Amedia eksklusiv rett til å sende en rekke friidrettsstevner og løp i Norge i konsernets nettaviser.

Foruten Holmenkollstafetten omfatter den blant annet Trond Mohn Games, NM i friidrett, Råskinnet, Drammensmaraton, Kollen Opp, Løvstakken, Boysen Memorial, Junior NM, NM Terrengløp, Fløyen Opp og Nordmarkstraveren.

– Norges Friidrettsforbund er veldig positive til samarbeidet og ser på avtalen som viktig for å få vist fram mange friidrettsarrangement på alle Amedias aviser, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor.

Powered by Labrador CMS