Mediefolk:

Nye fjes i E24. Fra venstre: Fredrik Kampevoll, Anders Nybakken Kvale, David Bach og Camilla Knudsen. Foto: E24
Nye fjes i E24. Fra venstre: Fredrik Kampevoll, Anders Nybakken Kvale, David Bach og Camilla Knudsen. Foto: E24

E24 ansetter fire: Henter fra VG, Reuters og Dagens Næringsliv

Tre fast ansatte og et lengre vikariat.

Publisert

Camilla Knudsen (43) er fast ansatt i E24 og skal jobbe som finansjournalist på børsbordet. Hun kommer fra Reuters, hvor hun har jobbet på oslokontoret de siste elleve årene. Hun har også bakgrunn fra Infopaq, og utdannelse fra University of South Australia og Universitetet i Oslo.

– E24 er blitt veldig god på rask og tett dekning av det som skjer i økonomi og næringsliv, og det gleder jeg meg til å bli en del av. Jeg ser fram mot å kunne ha et bredere blikk på norske nyheter, fra et helnorsk ståsted, sier Knudsen.

– Jeg har også fått et veldig godt inntrykk av miljøet i E24, og ser at det er gode muligheter for utvikling i en spennende tid for hele konsernet.

Fra DN

Anders Nybakken Kvale (26) kommer fra Dagens Næringsliv, og er fast ansatt som journalist i E24. Han var på plass ved børsbordet tidligere i år.

Kvale er snart ferdig med en bachelor i journalistikk fra Oslomet, og har tidligere studert ved Universitetet i Oslo. Han har siden høsten 2017 jobbet i Dagens Næringsliv, og før det Drammens Tidende og Khrono.

– E24 dekker børs og finans på en svært god måte. Jeg er veldig glad for å få være med på det, sier Kvale.

Fra egne rekker

Den tredje faste ansettelsen er fra egne rekker. David Bach (32) har det siste året vært vikar i E24, og før det jobbet han for blant annet VG, Aftenposten, Morgenbladet og Adresseavisen - samt studentavisen Under Dusken. Han er utdannet fra Oslomet og NTNU.

I E24 jobber han med økonomi og næringsliv, og har samtidig tatt et ansvar for økokrimdekningen.

– I en mellomstor redaksjon som dette får man virkelig være med å forme veien videre, og det for Norges største økonominettsted, sier Bach.

Fra etasjen over

I tillegg til de tre nevnte har E24 også hentet Fredrik Kampevoll (26) for et vikariat til over sommeren. Han kommer fra etasjen under, som tilkallingsvikar i VG.

Kampevoll har blant annet bakgrunn som frilanser og vikar i Folkebladet, og har mastergrad i statsvitenskap fra NTNU, kombinert med grunnfag i samfunnsøkonomi.

- E24 har en dyktig redaksjon hvor du får relativt frie tøyler til å gjøre det du synes er gøy. Spesielt brexit og Trump gjør økonomijournalistikken til et spennende sted for tiden, sier Kampvoll.