VOL er inne i en veldig positiv utvikling, derfor ønsker styret at Geir Bjørn Nilsen skal jobbe heltid som redaktør for nettstedet.

Vil at Geir Bjørn Nilsen skal konsentrere seg om VOL

Konstituerer redaktører for VA og Andøyposten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Martin Kristiansen er konstituert som redaktør i Vesteraalens Avis, og Tony Gulla Sivertsen er konstituert som redaktør i Andøyposten ut dette året

Begge tiltrer sine nye posisjoner 1. mars.

Tony Gulla Sivertsen, konstituert redaktør i Andøyposten. Foto: Jørn Aune

– Årsaken til disse konstitueringene er at Geir Bjørn Nilsen, som i dag er ansvarlig redaktør for VOL, Andøyposten og VA, i 2019 skal jobbe for VOL på heltid. VOL er inne i en veldig positiv utvikling, og vi ønsker derfor at Nilsen skal konsentrere seg om å utvikle VOL, sier Mona Kristine Rosvold i en pressemelding.

Hun er styreleder i VOL, Andøyposten og Vesterålens Avis As.

Martin Kristiansen, konstituert redaktør i Vesteraalens Avis. Foto: Privat

Martin Kristiansen er 48 år og har blant annet arbeidet for Altaposten, NRK, Framtid i Nord og Andøyposten. Kristiansen er fra Andenes. Han er nyansatt i Vesteraalens Avis som nyhetsleder, men fra 1. mars konstituert som redaktør.

Atle Nielsen, som har vært nyhetsleder i VA, forlater sin stilling en gang i mars for å begynne i Hadsel kommune. Tony Gulla Sivertsen er allerede nyhetsleder i Andøyposten, og fra 1. mars konstituert redaktør.



Powered by Labrador CMS