Mediefolk:

Budstikka får ny nyhetsredaktør: Anniken Renslo Sandvik tiltrer jobben etter sommeren.
Budstikka får ny nyhetsredaktør: Anniken Renslo Sandvik tiltrer jobben etter sommeren.

Anniken Renslo Sandvik blir nyhetsredaktør i Budstikka

Kommer fra stilling som nyhetsredaktør i Nidaros.

Publisert Sist oppdatert

Etter sommeren tiltrer Anniken Renslo Sandvik stilling som nyhetsredaktør i Budstikka.

– Jeg gleder meg veldig. Budstikka er en ærverdig lokalavis med lang historie, og ikke minst en lang historie for god journalistikk. Og nå står man overfor en spennende tid med ny utvikling i et konsern jeg kjenner godt. Den reisen er jeg stolt over å få være med på, uttaler Sandvik i en pressemelding fra Amedia.

Hun er opprinnelig fra Oslo, men har jobbet som ansvarlig redaktør i Finnmarken, jobbet i Aust Agder Blad og er utdannet journalist ved Høgskolen i Bodø. Hun kommer nå fra stillingen som nyhetsredaktør i Nidaros.

– Nå har jeg bodd over halve livet helt andre steder enn der jeg kommer fra, og nå kjennes det helt riktig å skulle bidra til å utvikle den eldste lokalavisen i det som faktisk er mitt nærmiljø, sier Sandvik.

Ansvarlig redaktør og daglig leder i Budstikka, Karianne Steinsland, er meget tilfreds med ansettelsen av Sandvik.

– Anniken er en god og erfaren leder med lang publisistisk erfaring. Hun er en lagbygger som har vist at hun behersker å lede endringsprosesser på en god måte. Anniken er en stødig, analytisk og trygg medieleder som vi ser frem til å få med på laget, sier Steinsland.

I 2018 ble Anniken Renslo Sandvik kåret til Årets talent av Medienettverket.

Powered by Labrador CMS