Mediefolk:

Tormod Malvin Sæther (t.v.) og Edvard Ruggesæter Ertesvåg blir Nettavisen-journalister.
Tormod Malvin Sæther (t.v.) og Edvard Ruggesæter Ertesvåg blir Nettavisen-journalister.

Edvard og Tormod blir fast ansatte nyhetsjournalister i Nettavisen

– Veldig gøy å bli satset på.

Publisert Sist oppdatert

Edvard Ruggesæter Ertesvåg (23) og Tormod Malvin Sæther (27) har begge takket ja til fast jobb som nyhetsjournalister i Nettavisen, melder avisa selv i en pressemelding.

Ertesvåg startet i Nettavisen som sommervikar for en måned siden. Han har journalistutdanning fra Høgskulen i Volda, og var fra 2019 og frem til i sommer tilknyttet TV2.

– Det blir utrolig bra å bli en fullverdig del av Nettavisens flotte nyhetsredaksjon. Det er veldig gøy å bli satset på, og jeg ser lyst på tiden fremover i Norges mest spennende og beste nettavis, sier han i meldingen.

Sæther har jobbet for Smaalenenes Avis helt siden han begynte i ungdomsredaksjonen der som 17-åring, og har vært fast ansatt det siste året. Tormod er utdannet innen PR og kommunikasjon ved Høgskulen i Volda.

– Jeg gleder meg til å ta skrittet fra å jobbe i en skikkelig bra lokalavis til å begynne i en skikkelig bra riksavis. Breaking news er det morsomste jeg vet og jeg ser fram til å dekke både nasjonale og internasjonale nyheter i Nettavisen og sørge for at vi er først ute med det siste, sier han i meldingen.

Powered by Labrador CMS