Mediefolk:

Tormod Malvin Sæther (t.v.) og Edvard Ruggesæter Ertesvåg blir Nettavisen-journalister.

Edvard og Tormod blir fast ansatte nyhetsjournalister i Nettavisen

– Veldig gøy å bli satset på.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Edvard Ruggesæter Ertesvåg (23) og Tormod Malvin Sæther (27) har begge takket ja til fast jobb som nyhetsjournalister i Nettavisen, melder avisa selv i en pressemelding.

Ertesvåg startet i Nettavisen som sommervikar for en måned siden. Han har journalistutdanning fra Høgskulen i Volda, og var fra 2019 og frem til i sommer tilknyttet TV2.

– Det blir utrolig bra å bli en fullverdig del av Nettavisens flotte nyhetsredaksjon. Det er veldig gøy å bli satset på, og jeg ser lyst på tiden fremover i Norges mest spennende og beste nettavis, sier han i meldingen.

Sæther har jobbet for Smaalenenes Avis helt siden han begynte i ungdomsredaksjonen der som 17-åring, og har vært fast ansatt det siste året. Tormod er utdannet innen PR og kommunikasjon ved Høgskulen i Volda.

– Jeg gleder meg til å ta skrittet fra å jobbe i en skikkelig bra lokalavis til å begynne i en skikkelig bra riksavis. Breaking news er det morsomste jeg vet og jeg ser fram til å dekke både nasjonale og internasjonale nyheter i Nettavisen og sørge for at vi er først ute med det siste, sier han i meldingen.

Powered by Labrador CMS