Åsne Seierstad dropper planene om å skrive en bok om Arbeiderpartiet, metoo og Trond Giske. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Åsne Seierstad dropper planene om å skrive en bok om Arbeiderpartiet, metoo og Trond Giske. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Åsne Seierstad kommer likevel ikke til å skrive bok om Arbeiderpartiet, metoo-kampanjen og Trond Giske

Dropper Giske-bok.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Forfatter og journalist Åsne Seierstad kommer likevel ikke til å skrive bok om Arbeiderpartiet, metoo-kampanjen og Trond Giske. Bokplanene er droppet.

Seierstad signerte i vinter en intensjonsavtale med Gyldendal om en bok som skulle handle om norsk politikk og metoo-kampanjen generelt – og Arbeiderpartiet og varslene mot partiets mektige nestleder Trond Giske spesielt, skriver Adresseavisen.

Men nå opplyser hun at bokplanene er droppet.

– Jeg har vurdert det dit hen at dette ikke er en bok jeg skal skrive. Grunnen til det er at jeg ikke kom dit jeg ønsket å være i forhold til informasjonsinnhenting ut fra den fristen jeg hadde satt, sier hun.

Seierstad er fadder for Giskes eldste datter og ga allerede i vinter uttrykk for at det ikke var sikkert bokplanene faktisk ville ende med en bok fra hennes hånd.

Hun mener fortsatt Arbeiderpartiet, metoo og Trond Giske kan være verdt en bok, men sier at den altså ikke vil komme fra henne.

Powered by Labrador CMS