Mediefolk:

Både Aurora Henni Krogh (t.h) og Torill Frislid Gustafsson har frilanset for Subjekt.
Både Aurora Henni Krogh (t.h) og Torill Frislid Gustafsson har frilanset for Subjekt.

Subjekt lyste ut én stilling, ansetter to nye journalister

Aurora Henni Krogh og Torill Frislid Gustafsson får fast jobb.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Før jul ble det utlyst én fulltidsstilling som journalist i Subjekt. Nå er det klart at kulturavisen ansetter to, skriver Subjekt i en pressemelding.

– Det har kommet inn svært mange gode søknader. Til slutt satt vi igjen med to bunnsolide kandidater det ble umulig å velge mellom, sier sjefredaktør Danby Choi.

De to som nå har fått fast jobb er Aurora Henni Krogh (25) og Torill Frislid Gustafsson (44).

– Jeg har frilanset for Subjekt lenge, så det å bli tilbudt en fast stilling oppleves som en stor tillitserklæring og bekreftelse, sier Henni Krogh.

25-åringen har jobbet tre år som frilanser for Subjekt. De siste åtte månedene har hun vært i et vikariat som kulturjournalist i NRK. Utdanningen har hun fra University of East London, hvor hun studerte journalistikk, og Universitetet i Oslo, hvor hun tok et årsstudium i kunsthistorie.

Frislid Gustafson har frilanset for Subjekt siden i fjor sommer.

– Jeg ble veldig spent, veldig glad og ganske så beæret på samme tid. For jeg anser Subjekt å være et meget viktig tilskudd i medielandskapet i Norge. Å få lov å bidra i dette er stort for meg.

44-åringen har mange års erfaring som journalist i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende. Hun har grunnfag i psykologi og en bachelorgrad i journalistikk fra Mediehøgskolen i Kristiansand.

– Det er en sann glede og ære å endelig kunne tilby trygg jobb og fast ansettelse til noen som har bidratt så tillitsfullt over tid, sier Choi.

Powered by Labrador CMS