Mediefolk:

Etter en periode som kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten, vender Hanne Taalesen tilbake til journalistikken.
Etter en periode som kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten, vender Hanne Taalesen tilbake til journalistikken.

Hanne Taalesen er ansatt som nyhetsredaktør i Avisa Oslo

Returnerer til journalistikken.

Publisert Sist oppdatert

– Når man får muligheten til å bli med på det mest spennende journalistiske startup-prosjektet på lang, lang tid, er det bare å hoppe på, sier Hanne Taalesen (33) i en pressemelding.

Taalesen har 12 års erfaring fra TV 2 Nyhetene som reporter, vaktsjef og redaksjonssjef. Siden 2019 har hun vært global kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten. For tiden er hun i foreldrepermisjon.

Tidligere har hun også vært innom Aftenposten, BBC, Nettavisen og Glåmdalen.

– Jeg har savnet journalistikken, og det blir utrolig gøy å få lov til å komme tilbake til hva det egentlig handler om. Å lage historier om folk – og om Oslo.

Hun legger til:

– Nå gleder jeg meg til å få være med på å sette sammen og jobbe med teamet som skal sette preg på journalistikken om Oslo i årene fremover. Vi skal dekke, avsløre og forhåpentligvis provosere litt også.

Ansvarlig redaktør Magne Storedal sier at Avisa Oslo nå får en kompetent og analytisk journalist som har spisskompetanse på å få en redaksjon til å respondere på nyhetene etter hvert som de skjer.

– I tillegg kan hun organisere og prioritere de redaksjonelle ressursene slik at Avisa Oslo har en sterk profil som granskende og undersøkende. Vi skal jo ha mange saker av avslørende karakter også, sier Storedal.

Taalesen begynner i Avisa Oslo 1. februar.

Powered by Labrador CMS