Mediefolk:

Birk Tjeldflaat Helle, Kathinka Hartwig og Petter Winther har fått fast jobb i DN.
Birk Tjeldflaat Helle, Kathinka Hartwig og Petter Winther har fått fast jobb i DN.

Dagens Næringsliv ansetter seks nye journalister. Her er tre av dem

Styrker dagsorden-avdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi girer opp vår satsing på rask og hardtslående næringslivsjournalistikk med et knallbra team av nye reportere. De gir jernet for å være først og best på løpende nyheter, samtidig som de har evnen til å jobbe frem dagsordensettende egensaker, sier nyhetsredaktør Janne Johannessen i en pressemelding.

Birk Tjeldflaat Helle (24), Kathinka Hartwig (26), Petter Winther (26) og Christian Bjerknes (35) har fått fast jobb i DN. Magnus Newth (29) og Henrik Giæver (24) har fått vikariater.

Tidligere denne uken ansatte DN også Marie Melgård fra VG som ny politisk reporter.

– Med denne gjengen på laget, er jeg trygg på at vi vil beholde posisjonen som Norges viktigste næringslivsavis også i årene fremover, sier Johannessen.

Kort om DN-reporterne:

Birk Tjeldflaat Helle har en bachelor i internasjonale studier/statsvitenskap og jobber i dag som vikar i DN. Han har tidligere jobbet i VG og vært ansvarlig redaktør i Universitas.

Kathinka Hartwig er utdannet journalist og begynner i fast stilling i DN når hun har fullført sin mastergrad i samfunnsøkonomi. Hun har i dag et studentengasjement i Norges Bank.

Christian Bjerknes er utdannet næringslivsjournalist fra BI samt siviløkonom med spesialisering i finans fra NHH. Han har i flere omganger vært vikar i DN og har tidligere vært journalist i NRK.

Petter Winther har en bachelor i journalistikk og studier i samfunnsøkonomi og har vært vikar i DN, E24, iTromsø og Aftenposten.

Magnus Newth har jobbet med NRK-programmet «Folkeopplysningen» og som reporter i VG. Han har en bachelor i samfunnsfag.

Henrik Giæver har jobbet som journalist i VG, Radio Nova, Universitas og Medier24. Henrik har gått lektorprogrammet og studert statsvitenskap.

Powered by Labrador CMS