Mediefolk:

Fotograf Bjørn Langsem, utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne og og ny Børsen-leder Nicolai Eriksen.
Fotograf Bjørn Langsem, utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne og og ny Børsen-leder Nicolai Eriksen.

Nicolai Eriksen er ny avdelingsleder for Børsen i Dagbladet

Overtar ansvaret for finanssatsingen.

Publisert

Nicolai Eriksen (30) er ny avdelingsleder for Børsen, og skal dermed lede Dagbladets finanssatsing, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Eriksen kommer fra stillingen som nyhetsjournalist, og har siden mai vikariert i jobben som avdelingsleder for Børsen.

– Nicolai har vært med siden oppstarten av Børsen, og bidratt til den fantastiske veksten der med sin sterke tabloidfaglige kompetanse, engasjement for den folkelige finansjournalistikken og i det siste også solide lederegenskaper. Jeg kunne med andre ord ikke vært mer fornøyd, sier utviklingsredaktør i Dagbladet, Martine Lunder Brenne, ifølge pressemeldingen.

Eriksen forteller at han gleder seg til å ta fatt på fortsettelsen til det ferske finansnettstedet.

– Jeg er veldig stolt over å få denne spennende muligheten. Jeg er også ydmyk over å skulle overta etter Jan Thomas Holmlund, som hentet meg til Børsen da vi startet denne satsingen, sier Eriksen.

– Jobben med å sette Børsen på kartet i samarbeid med en kunnskapsrik og sulten gjeng, har vært en utrolig lærerik og fantastisk artig prosess. Nå gleder jeg meg stort til å ta nye steg med en hardtsatsende redaksjon, hvor jeg får muligheten til å jobbe videre sammen med bransjens aller dyktigste folk, sier han.

Børsen-satsingen ble lansert i november i fjor, med en redaksjon på fire personer.

Powered by Labrador CMS