Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale blir programledere for Dagbladet TVs nye sportsprogram. Foto: Bjørn Langsem
Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale blir programledere for Dagbladet TVs nye sportsprogram. Foto: Bjørn Langsem

Dagbladet TV satser på nytt sportsprogram - henter fra VGTV

Lanserer «Rødt kort».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet TV lanserer i løpet av høsten et nytt sportsprogram, og henter i den forbindelse Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale, begge fra VGTV, for å lede satsingen.

– Dette er en utrolig spennende og gøy satsing, og sammen med Henrik tror jeg at vi kan markere oss i måten vi presenterer sportsinnhold på. Å få ta del i dette fra starten, sammen med flere dyktige folk, er en unik mulighet for meg. Så er det bare å hoppe i det med hodet først og vise hva vi er gode for, sier Sundfør i en pressemelding.

Hun har erfaring fra VGTV , VGs nisjeavdeling og TV2 Sporten, mens makker Waale har jobbet med sport i VGTV i seks år.

– Det måtte noe helt spesielt til for å forlate en trygg og god jobb i VG, men da denne muligheten dukket opp kjente jeg at det trigget noe i meg. Jeg vil være med å bygge noe nytt og spennende, og jeg har klokkertro på dette prosjektet. Å presentere sportsinnhold på en ny og moderne måte blir en kul utfordring. Jeg gleder meg til å jobbe hardt og lære nye ting, sier han i meldingen.

Redaksjonssjef Bjørn Carlsen i Dagbladet TV er storfornøyd med rekrutteringen.

– Melina og Henrik har spiss digital TV-kompetanse og har vist oss en frisk og engasjert formidlingsevne foran kameraet. De er selv midt i vår viktigste målgruppe på Dagbladet TV, og vi er svært fornøyde med å ha sikret oss de to som profiler, sier han i meldingen.

Nysatsingen «Rødt kort» skal ifølge pressemeldingen bli et «underholdende og engasjerende sportsunivers».

Powered by Labrador CMS