Tusj, konferansetelefon og Bibelen. Alt ligger klart på møtebordet til Dagen.
Tusj, konferansetelefon og Bibelen. Alt ligger klart på møtebordet til Dagen.

Dagen og Polaris skal samarbeide om robotisering av papiravis-produksjon

Får også tilgang til digitale tjenester.

Publisert Sist oppdatert

Den kristne dagsavisen Dagen og Polaris Media Sør har inngått en avtale om strategisk samarbeid gjennom Polaris Media Sørs partnerprogram, skriver de to i en pressemelding.

– For oss er det en svært god løsning å bli en del av Polaris Media Sørs partnerprogram. Da får vi tilgang til kompetanse og ressurser som kan løfte oss videre, ikke minst digitalt, sier Dagens sjefredaktør Vebjørn Selbekk ifølge pressemeldingen.

Partnersamarbeidet innebærer samarbeid om redaksjonell plattform, abonnementsplattform og annonseplattform. I tillegg kommer redaksjonell innsikt og analyse, abonnementsalg, digital annonsesalg, robotisert papiravisproduksjon, kundeservice og IKT-drift.

Dagen er en flott tilvekst til Polaris Medias partnerprogram, og vi er sikre på at de vil bidra til å styrke partnerskapet som alle mediehusene kan dra nytte av i årene som kommer, sier direktør for forretningsutvikling i Polaris Media Sør, Øyvind Klausen.

Blant nye teknologiske løsninger som Dagen nå får tilgang til, er robotisert papiravisproduksjon. Sammen med selskapet Naviga har Polaris utviklet teknologi og tjenester for robotisert produksjon av papiraviser ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring.

Robotproduksjon av papiraviser har vært i bruk i Agderposten i et halvt års tid. Teknologien skaleres nå for flere mediehus i Polaris Media. Avtalen med Dagen er den første med et mediehus utenfor konsernet.

Powered by Labrador CMS