Den 23 år gamle norske studenten Martine Vik Magnussen funnet drept i London i 2008.
Den 23 år gamle norske studenten Martine Vik Magnussen funnet drept i London i 2008.

Lager dokumentar om Martine-saken: – Vi jobber bredt med kilder og følger mange spor

Kommer i løpet av 2022.

Publisert Sist oppdatert

Våren 2008 ble den 23 år gamle norske studenten Martine Vik Magnussen funnet drept i London. Den antatte gjerningsmannen er fremdeles på frifot.

Nå lager produksjonsselskapet Monster, på oppdrag fra Discovery, en dokumentarserie om den tragiske hendelsen, forteller Discovery Norge i en pressemelding.

– Denne saken kommer til å være et vondt og åpent sår for alle som kjente Martine inntil noen er dømt for ugjerningen. I 13 år har de jobbet for at den mistenkte i saken, medstudenten og vennen Farouk Abdulhak, skal returnere fra Jemen til Storbritannia og kunne stilles for retten, sier programdirektør i Discovery Norge, Magnus Vatn, i pressemeldingen.

– Arbeidet med denne serien har vekket interesse hos Discovery internasjonalt og vi ser for oss å kunne vise den i flere land, fortsetter han.

Produksjonsselskapet Monster som står bak dokumentarserien og produsent er Ingrid Wevang.

– Etter hvert som tidene endrer seg, endres også mulighetene for bevegelse i saken. Vi jobber bredt med kilder og følger mange spor i en kompleks sak som involverer mange privatpersoner, men som også har fått store ringvirkninger politisk, forteller Wevang.

Serien er planlagt vist på discovery+ og TVNorge i løpet av 2022.

Powered by Labrador CMS