Dokumentaren om Michael Jackson, hvor han anklages for å ha begått grove overgrep mot to gutter da de var sju og ti år gamle, er blitt populær blant HBOs seere. . Foto: Reuters / NTB scanpix

«Leaving Neverland» HBOs tredje mest sette dokumentar

Rekord etter ni dager.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Den omstridte Michael Jackson-dokumentaren «Leaving Neverland» har på ni dager blitt HBOs tredje mest sette dokumentar det siste tiåret.

HBO har produsert dokumentaren hvor Jackson anklages for å ha begått grove overgrep mot to gutter da de var sju og ti år gamle. Kanalen viste dokumentaren 3. og 4. mars.

Selskapet sier tirsdag at første halvdel av den fire timer lange dokumentaren, er sett av 3,67 millioner, mens den andre halvdelen er sett av 2,45 millioner.

Selskapet regner med at tallene kommer til å øke og anslår at den etter hvert kan ta andreplassen, som nå holdes av «Bright Lights», en dokumentar om Debbie Reynolds og datteren Carrie Fisher.

HBOs mest sette dokumentar de siste ti årene er «Going Clear» om scientologi.

«Leaving Neverland»-dokumentaren sendes i Norge på NRK. Da første episode ble sendt å NRK2 søndag, ble den sett av over 100.000 seere. I tillegg er første episode strømmen av 85.000 på nett-TV. 39.000 har strømmet andre episode.

Powered by Labrador CMS