Bernt Olufsen vurderer hvordan fremtidig eierskap i E24 blir. Foto: Birgit Dannenberg
Bernt Olufsen vurderer hvordan fremtidig eierskap i E24 blir. Foto: Birgit Dannenberg

Olufsen reagerer på Aftenposten

VGs sjefredaktør utelukker ikke endring i eierstrukturen til E24.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Som Journalisten fortalte fredag morgen, søker Aftenposten etter to reportere som skal dekke næringsliv og finans på deres nettsider. De to reporterne skal oppdatere Aftenposten.no på stoffområdet gjennom dagen. Nettopp dette er arbeidsfeltet til E24, hvor Aftenposten eier 60 prosent av aksjene og VG de resterende 40 prosentene.

Til etterretning

Fungerende styreleder i E24 og sjefredaktør i VG, Bernt Olufsen, mener dette utfordrer tanken om E24 som et eksklusivt publiseringssted på nettet for stoff om økonomi og næringsliv fra Aftenposten og VG.

– Vi må ta til etterretning at Aftenposten nå også ønsker å publisere sitt stoff om økonomi på egne nettsider. Det er en fundamental endring i forhold til grunnlaget som E24 ble etablert på. Vi drøfter nå i styret, og eierne hver for seg, hvilke konsekvenser dette skal få med hensyn til samarbeidet om gjensidig speiling av slikt innhold, sier Olufsen.

Sjefredaktøren mener likevel at det ikke rokker ved ambisjonene til eierne om at E24 skal være landets ledende næringslivsnettsted.

– Kan dette få konsekvenser for eierstrukturen i E24?

– Det vil jeg ikke utelukke. Vi drøfter situasjonen nå, men det er for tidlig å si noe om det.

Powered by Labrador CMS