Mediefolk:

Faktasjekkerne i Faktisk.no mister nå Mina Liavik Karlsen til E24.
Faktasjekkerne i Faktisk.no mister nå Mina Liavik Karlsen til E24.

Mina Liavik Karlsen er ansatt som redaksjonssjef i E24

Kommer fra Faktisk.no.

Publisert Sist oppdatert

Mina Liavik Karlsen (26) er E24s nye redaksjonssjef, skriver E24 i en pressemelding. Karlsen blir med dette også leder for den nye dagsorden-avdelingen i næringslivsavisen,

Karlsen kommer fra Faktisk.no og begynner i ny jobb så snart hennes erstatter er på plass.

– Jeg er veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten, og gleder meg masse til å ta fatt på en av Medie-Norges mest spennende jobber, sammen med alle de dyktige menneskene i E24. Vi skal videreutvikle den beste og viktigste næringslivsjournalistikken i landet, sier Karlsen ifølge pressemeldingen.

Nyhetsredaktør Lars Håkon Grønning i E24 mener ifølge pressemeldingen at ansettelsen er en strålende julegave til redaksjonen.

– Etter en prosess med mange sterke kandidater, var det åpenbart at Mina var den rette for oss. Hun er en tydelig leder, med svært god forståelse for hva moderne journalistikk handler om. Hun brenner både for det journalistiske håndverket og samfunnsoppdraget, og har gått en av landets beste journalistskoler i Faktisk.no. Denne ansettelsen er et tydelig signal om hvilken retning vi skal gå i

Grønning legger til:

– Mina og redaksjonen i E24 har mange felles kjennetegn: de er unge, moderne, kunnskapsrike og fulle av innsatsvilje. Jeg er trygg på at dette er en god match, sier Grønning.

Mina Liavik Karlsen jobbet flere år i Dagbladet før hun begynte i Faktisk.no i 2017. Her har hun jobbet med reportasjeledelse, leserdialog, optimalisering av innhold, analyse og faktasjekking.

– Jeg er veldig takknemlig for tiden min i Faktisk.no. Det er et unikt miljø bestående av utrolig flinke folk, som har gitt meg helt uvurderlige erfaringer, sier hun.

Powered by Labrador CMS