Berit Baumberger og Martin Guttormsen Slørdal skal dele kontor i Trondheim.

MEDIEFOLK:

Fagbladet åpner lokal­kontor i Trondheim

Ansetter Berit Baumberger som ny journalist.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er veldig glad for denne ansettelsen, forteller Eva Ler Nilsen, ansvarlig redaktør i Fagbladet, etter at det ble klart at Berit Baumberger (43) er fast ansatt som Fagbladets nye journalist i Trondheim.

– Berit har det siste året jobbet som vikar i Fagbladet, og har fra første dag utmerket seg som en svært produktiv og faglig sterk journalist. Hun har i tillegg stor kompetanse om mange felt som er viktige for våre lesere. Gjennom Berit har vi det siste året dessuten fått testet ut ordningen med lokalkontor, i og med at hun er bosatt i Trondheim. Det har fungert veldig bra. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier redaktøren.

Baumberger har tidligere jobbet i Adresseavisen, der hun blant annet har vært journalist, debattansvarlig og politisk reporter. Hun har også bakgrunn fra Aftenposten, Svalbardposten og Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

– Arbeidsliv, velferdsstat og sosiale forhold har vært en rød tråd gjennom mine 20 år som journalist. Det siste året har jeg lært mer om hvordan fagbevegelsen fungerer, og jeg gleder meg til å dykke enda dypere inn i norsk arbeidsliv, sier Baumberger.

På det nye Trondheims-kontoret vil Baumberger jobbe tett med Martin Guttormsen Slørdal (48), fotojournalist i LO-Aktuelt. De to skal dele kontorlokaler i Krambugata, midt i Trondheim.

Slørdal arbeidet i ti år som hjelpepleier, før han omskolerte seg og gikk fotojournalistikk-utdanningen ved Høyskolen i Oslo. Han har vært ansatt i LO-Aktuelt siden høsten 2019. Før det arbeidet han i HK-Nytt.

Powered by Labrador CMS