Shabana Rehman varsler at det kommer et podkast om Født Fri-saken.
Shabana Rehman varsler at det kommer et podkast om Født Fri-saken.

Shabana Rehman planlegger podkast om Født Fri-saken: – Det vil dessverre ikke se pent ut

Mener det som har skjedd er en skandale.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I en e-post til Journalisten skriver Shabana Rehman at hun planlegger en podkast om Født Fri-saken sammen med komiker og skuespiller Zahid Ali.

Som daglig leder for stiftelsen Født Fri står Rehman midt i en heftig kamp for sitt eget og stiftelsens omdømme. Siden august har avisa Vårt Land i flere undersøkende artikler omtalt en rekke varsler i stiftelsen.

Sent i september kom en granskningsrapport, som Rehman selv, stiftelsens styreleder og andre senere har tatt kraftig til motmæle mot, sammen med nyheten om at statsstøtten til stiftelsen kuttes.

I forrige uke kunne Journalisten fortelle at Rehman har klaget Vårt Lands dekning inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU).

«Det er en skandale det som har skjedd. Og det er svik i flere ledd vi snakker om her. PFU klagen er bare en del av bildet på skandalen som er omfattende og som offentligheten ikke vil bli ferdig med det første med», skriver Rehman i e-post - og fortsetter:

«Nå skal Zahid Ali og jeg komme med en egen podcast hvor hele historien om det dramatiske som har skjedd bak kulissene fortelles i sin helhet. Og det vil dessverre ikke se pent ut.»

Powered by Labrador CMS