– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben og være med å sette dagsorden og speile det som skjer i Levanger, sier Hanne Talsnes Heggdal.
– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben og være med å sette dagsorden og speile det som skjer i Levanger, sier Hanne Talsnes Heggdal.

Mediefolk:

Hanne Talsnes Heggdal er ny redaktør i iLevanger

– Vi har vurdert flere kandidater, men kom stadig tilbake til Hanne Talsnes Heggdal, sier styreleder.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld ble det kjent at Hanne Talsnes Heggdal (42) er ansatt som ny redaktør i lokalavisa iLevanger.

– Hanne er en drivende dyktig nyhetsjournalist med stor arbeidskapasitet, som har de beste forutsetninger for å lykkes i å ta lokalavisa videre, sier styreleder John Arne Moen i en pressemelding.

TA Media, konserndelen av Trønder-Avisa AS, etablerte lokalavisa iLevanger i desember 2020, med «utlånt» personell fra Trønder-Avisa. Nå har redaktør Gaute Ulvik Haugan varslet at han etter to år ønsker å benytte seg av retten til å returnere til «moderhuset», skriver TA Media i pressemeldingen.

– Vi har vurdert flere kandidater, men kom stadig tilbake til Hanne Talsnes Heggdal. Hun har jobbet i Trønder-Avisa det meste av sitt yrkesaktive liv, som sportsjournalist, sportsleder, redigerer og nyhetsjournalist. Hun har som sportsjournalister flest et vanvittig konkurranseinstinkt og en svært høy arbeidskapasitet, og dessuten fyller hun den viktigste kvalifikasjonen: Hun er født og oppvokst på Levanger og kjenner lokalmiljøet ut og inn, sier Moen.

Heggdal sier at etter 20 år i ulike roller i Trønder-Avisa, var dette en utfordring hun ikke kunne si nei til.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben og være med å sette dagsorden og speile det som skjer i Levanger.

Styrelederen trekker i pressemeldingen fram at han er full av beundring og respekt for innsatsen som Gaute Ulvik Haugan og de andre ansatte har nedlagt siden oppstarten. Avisa har nå omkring 2200 betalende abonnenter.

Powered by Labrador CMS