Mediefolk:

Synne Wekre Kvistad går fra Frostingen til iLevanger.
Synne Wekre Kvistad går fra Frostingen til iLevanger.

Synne Wekre Kvistad er iLevangers nye journalist

Vil løfte fram de stemmene som ikke har for vane å rope høyest.

Publisert Sist oppdatert

26 år gamle Synne Wekre Kvistad er ansatt som ny journalist i iLevanger, skriver avisen i en pressemelding. Kvistad jobber i dag som journalist i Frostingen.

– Jeg har trivdes veldig godt i Frostingen, men da sjansen bød seg i iLevanger ble jeg nysgjerrig. iLevanger er en ny og ambisiøs lokalavis som allerede har tatt store steg. Her tror jeg det er gode kår for den som ønsker å utvikle seg som journalist, sier Kvistad i pressemeldingen.

Kvistad er utdannet lektor i samfunnsfag med master i statsvitenskap.

– Et av målene mine som journalist er å løfte fram et mangfold av stemmer, og gjerne de stemmene som ikke har for vane å rope høyest. Ellers er jeg interessert i det meste som har med politikk å gjøre. Det foregår mye spennende i Levanger, og som journalist i iLevanger håper jeg blant annet å bidra til konstruktiv debatt om utviklingen i kommunen, sier hun.

iLevanger-redaktøren er mer enn bare litt glad for ansettelsen.

– Jeg er egentlig nær ekstatisk over å ha klart å hanke inn nok en svært kompetent ung journalist til redaksjonen, i et utrolig vanskelig marked. De fleste mediehus i landet sliter med å få ansatt nye journalister, sier redaktør Gaute Ulvik Haugan.

Powered by Labrador CMS