Mediefolk:

Synne Wekre Kvistad går fra Frostingen til iLevanger.

Synne Wekre Kvistad er iLevangers nye journalist

Vil løfte fram de stemmene som ikke har for vane å rope høyest.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

26 år gamle Synne Wekre Kvistad er ansatt som ny journalist i iLevanger, skriver avisen i en pressemelding. Kvistad jobber i dag som journalist i Frostingen.

– Jeg har trivdes veldig godt i Frostingen, men da sjansen bød seg i iLevanger ble jeg nysgjerrig. iLevanger er en ny og ambisiøs lokalavis som allerede har tatt store steg. Her tror jeg det er gode kår for den som ønsker å utvikle seg som journalist, sier Kvistad i pressemeldingen.

Kvistad er utdannet lektor i samfunnsfag med master i statsvitenskap.

– Et av målene mine som journalist er å løfte fram et mangfold av stemmer, og gjerne de stemmene som ikke har for vane å rope høyest. Ellers er jeg interessert i det meste som har med politikk å gjøre. Det foregår mye spennende i Levanger, og som journalist i iLevanger håper jeg blant annet å bidra til konstruktiv debatt om utviklingen i kommunen, sier hun.

iLevanger-redaktøren er mer enn bare litt glad for ansettelsen.

– Jeg er egentlig nær ekstatisk over å ha klart å hanke inn nok en svært kompetent ung journalist til redaksjonen, i et utrolig vanskelig marked. De fleste mediehus i landet sliter med å få ansatt nye journalister, sier redaktør Gaute Ulvik Haugan.

Powered by Labrador CMS