Mediefolk:

Geir Bjørn Nilsen går av som toppsjef i VOL. I oppsigelsestiden skal han jobbe med strategi for eieren.
Geir Bjørn Nilsen går av som toppsjef i VOL. I oppsigelsestiden skal han jobbe med strategi for eieren.

Geir Bjørn Nilsen gir seg som ansvarlig redaktør i VOL

Har sagt opp sin stilling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Geir Bjørn Nilsen har sagt opp sin stilling som daglig leder og ansvarlig redaktør i VOL Vesterålen Online. I oppsigelsestiden skal Nilsen arbeide med strategi for Polaris Media Nord-Norge (PMNN), skriver avisen i en pressemelding.

Styret i VOL har i dag konstituert Stina Helene Gustavsen som daglig leder og Vidar Eliassen som ansvarlig redaktør. De to er ansatt i VOL som henholdsvis markedssjef og nyhetsleder og vil fortsatt ivareta disse funksjonene.

– Styret har vedtatt å starte en prosess med å rekruttere ny toppledelse i VOL. Dette er et viktig arbeid som vil kreve litt tid, men vi er trygge på at Stina Helene og Vidar vil styre skuta på beste måte i denne perioden, sier styreleder Harald H. Rise ifølge pressemeldingen.

– Samtidig er jeg glad for at vi får god nytte av Geir Bjørn også i oppsigelsestiden. Han har ledet VOL fra null til mer enn 5.000 betalende abonnenter i løpet av få år. Det er et formidabelt resultat. Vi ønsker at han skal bruke kompetansen og erfaringene i noen konkrete prosjekter som kan komme både VOL og andre selskaper i PMNN til nytte

Geir Bjørn Nilsen har vært redaktør for både Andøyposten, Vesteraalens Avis, SortlandsAvisa (nedlagt i 2017) og VOL, både hver for seg og til dels samtidig.

– Jeg har hatt fire gode år som leder av VOL. Staben har i denne tiden gjort en veldig god jobb, og VOL er endret fra å være et nettsted fylt med masse notiser til å bli et kvalitetsnettsted med nyheter som over 5.000 vesterålinger betaler for hver måned. Det er et resultat alle ansatte og eiere kan være stolt av, sier Nilsen ifølge pressemeldingen.

Han sier årsaken til at han gir seg er sammensatt.

– Det har vært tøffe tak underveis, masse pendling og i det siste noen helsemessige utfordringer for meg. Derfor er tiden inne for at andre leder VOL videre. Jeg vil takke tidligere kolleger for innsatsen og Polaris Media Nord-Norge for tilliten. Jeg har stor tro på fremtiden for VOL. Det er etter mitt skjønn ingenting i veien for at VOL skal bli det største mediehuset i Vesterålen.

Powered by Labrador CMS