– Jeg skal ut å gjenopplive konsulentselskapet mitt, som jeg drev med før jeg begynte i NTB, sier Geir Terje Ruud til Medier24.

– Jeg skal ut å gjenopplive konsulentselskapet mitt, som jeg drev med før jeg begynte i NTB, sier Geir Terje Ruud til Medier24.

Geir Terje Ruud forlater NTB

– Blitt enige om at jeg skal slutte.

Publisert Sist oppdatert

Medier24 kan i dag fortelle at NTBs utviklingsdirektør Geir Terje Ruud forlater selskapet etter fire og halvt år.

Han forteller i et intervju med bransjeavisen at det var nyhetsbyråets ferske toppsjef, Tina Marie Flem, som tok initiativ til samtalen som førte til at Ruud nå slutter.

– Tina Flem og jeg har blitt enige om at jeg skal slutte. Det er kortversjonen. Jeg skal ut å gjenopplive konsulentselskapet mitt, som jeg drev med før jeg begynte i NTB. Jeg skal ut og prøve nye ting, sier han til Medier24.

– Vi har litt forskjellig tilnærming til ting. Slik er det i arbeidslivet, at man verdsetter forskjellige sider, fortsetter han.

Flem skriver til Medier24:

– Jeg og Geir Terje har kommet til enighet om at han slutter i NTB. Jeg har ingen ytterligere kommentarer knyttet til det.

Ruud var sentral i utviklingen av VGs digitale plattformer og han var også den første digitale sjefredaktøren i danske Ekstra Bladet. Før Sarah Sørheim tok over som nyhetsredaktør i 2019, var Ruud en periode konstituert i stillingen.

Powered by Labrador CMS