Mediefolk:

Gro Hammerseng-Edin gir seg som sportskommentator i TV 2.

Gro Hammerseng-Edin gir seg i TV 2

Slutt etter et halvt år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidligere håndballspiller Gro Hammerseng-Edin (40) gir seg som sportskommentator i TV 2 etter kun et halvt år i kanalen.

– Jeg sa ja til jobben fordi jeg trodde på at dette kunne være drømmejobben for meg. I praksis har det vist seg at den ikke treffer blink, skriver Hammerseng-Edin til Medier24.

– Dette har vært ekstremt lærerikt og spennende. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg grep sjansen.

TV 2s sportsleder Vegard Jansen Hagen sier han har respekt for Hammerseng-Edins avgjørelse, men at han håper at hun blir å se i TV 2s kanaler i en annen rolle.

– Vi har naturligvis snakket om mulighetene for at hun fortsetter hos oss som håndballekspert, slik vi hun også gjorde før denne rollen dukket opp.

Han sier Hammerseng-Edin har et potensial med tanke på å være en viktig stemme i verdispørsmål om norsk og internasjonal idrett.

– Og det håper vi at vi får se mer av på hennes initiativ, sier han til Medier24.

Gro Hammerseng-Edin var i en årrekke en av verdens beste håndballspillere og spilte blant annet 167 landskamper for Norge og scoret 631 mål. Med det norske laget var hun med på å vinne både OL- og EM-gull, samt VM-sølv.

Mina Finstad Berg blir TV 2s nye sportskommentator, melder Medier24.

Hun er i dag kanalens fotballekspert.

– Det er veldig gøy, og en veldig stor mulighet for meg. Dette er en tematikk jeg lenge har syntes har vært spennende og enormt viktig, sier Berg til Medier24.

Powered by Labrador CMS