Mediefolk:

Hanna Gharderi og Helle Lyng Svendsen skal til økonomiredaksjonen til Nettavisen.
Hanna Gharderi og Helle Lyng Svendsen skal til økonomiredaksjonen til Nettavisen.

Nettavisen ansetter Helle Lyng Svendsen og Hanna Gharderi

Begge skal jobbe i øknomiredaksjonen.

Publisert Sist oppdatert

Nettavisen ansetter Helle Lyng Svendsen og Hanna Gharderi til økonomiredaksjonen.

Svendsen beskriver seg selv som en potet, med bredt interessefelt. Hun var sommervikar i Nettavisen i fjor sommer, og erklærte ved slutten av arbeidsperioden at hun hadde et ønske om å fortsette i redaksjonen.

– Jeg ble tatt utrolig godt imot da jeg begynte som sommervikar og opplevde å bli satset på fra første stund. Gjennom høsten og våren har jeg også fått muligheten å jobbe fra utlandet. Den tilliten dere har vist meg har gjort meg veldig motivert til å fortsette å jobbe i Nettavisen, skrev Svendsen i en søknad til Nettavisen denne våren, mens hun var i ferd med å fullføre en mastergrad i politisk kommunikasjon i Amsterdam.

Hun er på plass i økonomiredaksjonen seinest 1. juli.

En måned senere starter Hanna Gharderi økonomiredaksjonen. Hun har en mastergrad i journalistikk, og har jobbet de tre siste årene i E24, hovedsakelig med breaking. I nettavisen vil hun få en mer variert arbeidshverdag.

– Jeg ønsker å videreutvikle meg som økonomijournalist og få muligheten til å jobbe med sakskomplekser utenfor kun breakingsjournalistikk, skrev hun i sin søknad til Nettavisen.

Sjefen for økonomiredaksjonen Halvor Ripegutu er fornøyd med ansettelsene.

– Dette er to fantastiske ansettelser for Nettavisen. De vil løfte avisen på økonomikompetanse, nyhetstrøkk, fart og mye annet og vil garantert levere masse gode saker. Ved siden av dette er jeg sikker på at begge vil være kjempehyggelige kollegaer. Det er utrolig gøy at to så dyktige og talentfulle journalister har valgt å jobbe hos oss, sier Ripegutu.

Powered by Labrador CMS