Mediefolk:

Disse skal lede Mastiff: Fra venstre Heidi Hegvik, Hege Vik Hansen, Kathrine Haldorsen og Jostein Olseng. Foto: Espen Solli/Mastif
Disse skal lede Mastiff: Fra venstre Heidi Hegvik, Hege Vik Hansen, Kathrine Haldorsen og Jostein Olseng. Foto: Espen Solli/Mastif

Tre nye ledere i selskapet bak Åsted Norge og Helsekontrollen

Ruster seg for fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi har så mye å gjøre at vi må rigge oss for fremtiden, sier administrerende direktør Kathrine Haldorsen i Mastiff i en pressemelding.

Produksjonsselskapet står blant annet bak Åsted Norge, TV 2 hjelper deg, Matkontrollen og Helsekontrollen - og mer underholdningsbaserte konsepter som Paradise Hotel.

Jostein Olseng (41) går inn i en nyopprettet stilling som chief operating officer (COO), og vil med det få ansvar for all innholdsproduksjon i ett av Norges største produksjonsselskap. Olseng kommer fra rollen som leder for faktaavdelingen i Mastiff, som han har ledet siden den ble opprettet i 2014.

Han får med seg to nye ledere i omleggingen. Heidi Hegvik (38) blir ny leder for faktavdelingen, og Hege Vik Hansen (35) blir leder for både utviklings- og underholdningsavdelingen.

Hegvik har lang fartstid som journalist, og kommer fra rollen som produsent for Matkontrollen.

– Da vi startet faktavdelingen i 2014 bestod den av én produksjon. I dag har avdelingen vokst til ni produksjoner. Vi ser at det fortsatt er et stort og økende behov for dette innholdet. Da er det betryggende å vite at vi har de beste folkene, sier Haldorsen.

Vik Hansen går til jobben som leder for utviklings- og underholdningsavdelingen fra rollen som produsent for Paradise Hotel.

– Vi har gått bredt ut og vurdert kandidater i hele bransjen. Etter grundige vurderinger er vi ikke i tvil om at vi allerede har de beste folkene på huset. At vi kan rekruttere internt til så viktige stillinger sier veldig mye om den faglige styrken vi som selskap har, sier administrerende direktør Haldorsen.

Powered by Labrador CMS