Mediefolk:

Etter 12 år i Intrafish.no, velger Joar Grindheim nå å gi seg.
Etter 12 år i Intrafish.no, velger Joar Grindheim nå å gi seg.

Joar Grindheim slutter etter 12 år i Intrafish.no

– Føler at jobben min her er fullført.

Publisert Sist oppdatert

Etter 12 år i Intrafish.no, de siste årene som redaktør og ansvarlig redaktør, velger Joar Grindheim å søke nye utfordringer, skriver NHST i en pressemelding.

Det siste året har Grindheim ledet en intern arbeidsgruppe som har jobbet med den nye organiseringen av NHSTs norske sjømattitler Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.

– Når den nye organisasjonen nå er på plass, føler jeg at min jobb her er fullført for denne gang og vil derfor søke nye utfordringer utenfor organisasjonen, sier Grindheim ifølge pressemeldingen.

– Grindheim har vært med på å bygge opp Intrafish.no til den ledende nyhetsaktøren innenfor den norske oppdrettsnæringen, og har det siste året gitt viktige bidrag i strategi- og organisasjonsarbeidet. Vi ønsker ham lykke til videre, sier administrerende direktør i NHST Global Publications, Trond Sundnes, ifølge pressemeldingen.

Grindheim sier i pressemeldingen at han ikke har bestemt seg hvor hva han skal gjøre fremover.

– Nå skal jeg først bidra til å sikre en god overgang til den nye organisasjonen. Deretter vil jeg bruke noe tid på å finne ut hvor ferden går videre og hva jeg skal jobbe med i fremtiden.

De tre norske sjømatttitlene i NHST, Intrafish.no, Fiskeribladet og Tekfisk er fra 6. januar organisert under felles ledelse, med Øystein Hage som publisher og Camilla Aadland som nyhetsredaktør.