Mediefolk:

Jacob Andersen og Ragnhild Aarø Njie har fått fast jobb i Kampanje.
Jacob Andersen og Ragnhild Aarø Njie har fått fast jobb i Kampanje.

Kampanje ansetter to journalister

Og bytter navn.

Publisert Sist oppdatert

Kampanje bytter navn fra Kampanje Forlag AS til Kampanje Media AS, og ansetter samtidig to journalister: Ragnhild Aarø Njie og Jacob Andersen, skriver selskapet i en pressemelding.

- Aarø Njie og Andersen er to unge og sultne journalister som vi forventer oss veldig mye fra fremover og som skal styrke oss både på medie- og på markedsføringsfeltet. De to er allerede godt i gang og vi er i dag godt rustet til å forsvare vår nummer én-posisjon, sier ansvarlig redaktør Knut Kristian Hauger ifølge pressemeldingen.

Aarø Njie har jobbet i Dagbladet, Aftenposten, NRK Nyheter og Dagens Næringsliv. Andersen er nylig utdannet medieviter etter studier på Universitetet i Oslo og University of California i Berkeley.

– Etter å ha jobbet i mange av de store norske mediehusene, vil det bli spennende å kunne bruke kompetansen jeg har med meg til å lage utfordrende og kritisk journalistikk om mediebransjen, sier Njie ifølge pressemeldingen.

– Å få bli en del av bransjens viktigste arena for nyheter og journalistikk er utrolig spennende og jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med redaksjonen og resten av den dyktige gjengen i Kampanje Media, sier Andersen.