Mediefolk:

Sivert Rossing forlater Oslo for å ta fatt på ny jobb i Trønder-Avisa. En avis hvor han også tidligere har jobbet. Arkivfoto: Foto: Torun Støbakk

Sivert Rossing forlater Oslo for å ta fatt på ny jobb i Trønder-Avisa. En avis hvor han også tidligere har jobbet. Arkivfoto: Foto: Torun Støbakk

Sivert Rossing er ansatt som ny nyhetsredaktør i Trønder-Avisa

Vender hjem.

Publisert Sist oppdatert

Etter nesten fem år i Oslo, som journalist i Kommunal Rapport og Nationen, vender Sivert Rossing hjem til Trønder-Avisa. En avis hvor han tidligere har jobbet i flere perioder, blant annet som politisk journalist og avdelingsleder for politikk og samfunn.

– Med Rossing får vi en tydelig og sterk redaksjonell leder, som vi av erfaring vet har betydelig gjennomføringsevne og enormt stor arbeidskapasitet. Jeg ser fram til at han kommer tilbake til Trønder-Avisa, og i en så viktig stilling som det er å være nyhetsredaktør, sier sjefredaktør John Arne Moen ifølge en pressemelding.

– Jeg kjenner avisa veldig godt fra før, men det er noen år siden jeg bodde i Trøndelag. Det første jeg skal gjøre er å sette meg inn i hvordan redaksjonen jobber i dag. Så skal vi sammen finne ut hvordan Trønder-Avisa kan utvikles til å bli et enda bedre lag. Jeg har med meg noen konkrete ideer til både arbeidsmåter og nye satsinger, som jeg gjerne vil utfordre redaksjonen på, sier han, og legger til at å levere gode journalistiske produkter ikke er noen enmannsjobb, sier Rossing ifølge pressemeldingen.

– Jeg skal lede en kjempegjeng, som hver eneste dag lager god journalistikk. Mitt bidrag blir å stake ut kursen så redaksjonen og produktet kan bli enda bedre. Leserne av Trønder-Avisa skal bli mer engasjert, opplyst, beveget og kanskje også litt mer provosert enn i dag, legger han til.

Powered by Labrador CMS