Glenn Slydal Johansen går fra Journalisten til KLP. Foto: Kristine Lindebø
Glenn Slydal Johansen går fra Journalisten til KLP. Foto: Kristine Lindebø

Glenn Slydal Johansen slutter i Journalisten – går til KLP

– Vemodig å slutte.

Journalistens Glenn Slydal Johansen slutter i Journalisten og begynner som kommunikasjonsrådgiver i pensjonsselskapet KLP.

– Det er vemodig å skulle slutte i Journalisten. Jeg er glad og takknemlig for å ha blitt kjent med denne bransjen fra innsiden, og var forsåvidt forberedt på å fortsette her lenge, sier Johansen.

Han begynner i den nye jobben senest 1. februar. 37-åringen vil savne å følge utviklinga i mediebransjen tett, og kontakten med folk i hele bransjen.

– Men jeg er nysgjerrig på finans- og pensjonsbransjen og det blir spennende å bli kjent med den, og å jobbe med kommunikasjon og kontakt med myndigheter og samfunn.

Han sier han gleder seg til å begynne i den nye jobben. I KLP vil Johansen jobbe med intern og ekstern kommunikasjon, forenkling av språk, myndighetskontakt og å produsere innhold.

– KLP er et samfunnsansvarlig selskap som legger vekt på åpenhet, og har verdier jeg lett kan identifisere meg med, sier Johansen, og trekker blant annet fram at de jobber for å følge opp FNs bærekraftmål.

Johansen har vært journalist i Journalisten i over sju år, og var også konstituert som redaktør før nåværende redaktør Roger Aarli-Grøndalen var på plass.

Før han begynte i Journalisten jobbet han som journalist i NRK fra 2008 til 2011. Han har studert økonomi og administrasjon på BI, og har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, hvor han skrev om politikeres strategiske bruk av sosiale medier.

I dag er Johansen den i Journalisten-redaksjonen som har vært her lengst, og redaksjonen synes det er vemodig å miste hans kunnskap og erfaring.

– Han er en av våre mest erfarne journalister og vil bli savnet, sier redaktør Aarli-Grøndalen, og legger til at arbeidet med å finne hans erstatter vil starte snart.

Powered by Labrador CMS