Lønnsforhandlingene mellom NRK og Norsk Journalistlag fortsetter på overtid.
Lønnsforhandlingene mellom NRK og Norsk Journalistlag fortsetter på overtid.

Lønnsforhandlingene mellom NJ og NRK fortsetter på overtid

Ingen enighet ennå.

Publisert Sist oppdatert

Den opprinnelige fristen Norsk Journalistlag (NJ) og NRK hadde satt for årets lønnsforhandlinger, var onsdag klokken 16.

Men onsdag ettermiddag var partene enige om å fortsette utover kvelden - og etter hvert også enige om å forsette forhandlingene i dag.

– Det er kompliserte forhandlinger. Vi er derfor blitt enige med NRK om at vi trenger mer tid for å forsøke å finne løsninger, sier NJs forhandlingsleder i NRK, Rolf Johansen, ifølge NJs nettside.

– Våre medlemmer har vært og er i en ekstrem situasjon i år. Koronakrisen har ført til at alle har måtte bidra ekstra inn for å gi publikum et godt tilbud på alle plattformer, sier Johansen.

Han leder forhandlingene for NJ i NRK, som organiserer over 1700 NJ-medlemmer i statskanalen, som inkluderer journalister, fotografer, redigerere, scriptere, reaserchere, produsenter, producere, VJ-er og webutviklere.

– Vi har levert radiosendinger fra hjemmekontor. Aldri har det vært vanskeligere å opprettholde målet om å levere i verdensklasse – vi har kort sagt ofret mye og i følge publikum levert «all time high» siden Norge ble stengt 12.mars. Derfor forventer medlemmene våre mer enn takketaler og festtaler, uttalte Johansen onsdag ettermiddag til NJs nettside.

Powered by Labrador CMS