– Jeg gleder meg nå stort til å gå i gang med nye spennende utfordringer, hvor jeg skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at NTB når sine mål, sier Terje Ravnsborg.
– Jeg gleder meg nå stort til å gå i gang med nye spennende utfordringer, hvor jeg skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at NTB når sine mål, sier Terje Ravnsborg.

Mediefolk:

Terje Ravnsborg blir ny teknologi- og utviklingsdirektør i NTB

Fant sin nye leder utenfor mediebransjen.

Publisert Sist oppdatert

I februar kom nyheten om at NTB-sjef Tina Marie Flem og daværende teknologidirektør Geir Terje Ruud, hadde blitt enige om at sistnevnte skulle slutte. I dag ble det klart hvem som blir Ruuds etterfølger:

Terje Ravnsborg er ansatt som teknologi- og utviklingsdirektør i NTB og går inn i nyhetsbyråets toppledergruppe fra høsten, skriver NTB i en pressemelding.

Ravnsborg kommer fra jobben som konserndirektør IT og drift i Lumi Gruppen, som er et av Norges største selskap innen privat skoledrift.

I Lumi Gruppen har han overordnet ansvar for IT-strategi, digitalisering, analyse/innsikt, sky-drift, utvikling, forvaltning og prosjektstyring. Han kan skilte med 35 år i IT-bransjen og har tidligere hatt lederstillinger innen IT i blant annet EDB ErgoGroup (nå TietoEvry) og Storebrand, skriver NTB.

– Nå har vi fått på plass en bunnsolid og erfaren teknolog med suveren leveringsevne. Jeg har stor tro på at Terje vil løfte og vanne skaperkraften i selskapet, samtidig som han sikrer at vi har en teknisk grunnmur som spiller både NTB og kundene gode. I tillegg er han en sterk relasjonsbygger og flink med folk. Som leder for noen av Norges beste teknologer må du ha evnen til å få folk med deg – den evnen har han, sier NTBs sjefredaktør og administrerende direktør Tina Mari Flem i pressemelding.

Ravnsborg ser nå fram til å jobbe i en helt ny bransje:

– Jeg har hatt 11 fantastiske år i Lumi Gruppen, hvor det har skjedd en stor digitaliseringsreise de siste årene. Jeg gleder meg nå stort til å gå i gang med nye spennende utfordringer, hvor jeg skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at NTB når sine mål. Ser også frem til å bli kjent med alle de dyktige teknologene og fagfolkene i NTB. De har rykte på seg for å være de aller beste.

Ravnsborg starter i ny jobb 1. oktober.

Powered by Labrador CMS