Lars Håkon Grønning får nå tittelen ansvarlig redaktør og administrerende direktør i E24.
Lars Håkon Grønning får nå tittelen ansvarlig redaktør og administrerende direktør i E24.

MEDIEFOLK:

Lars Håkon Grønning blir eneleder i E24

Etter to år som ansvarlig redaktør for E24 tar Lars Håkon Grønning også over som administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert

Når E24 nå går over til en publisher-modell, får Lars Håkon Grønning både det redaksjonelle og det kommersielle ansvaret for den Schibsted-/VG-eide næringslivsavisen.

– Lars Håkon har gjort en fantastisk jobb siden han kom til E24, og virkelig bidratt til å flytte E24 organisatorisk og redaksjonelt. Når vi besluttet å gå over til en publisher-modell, som følge av at administrerende direktør Ida C. Barth Thomassen har valgt å søke nye utfordringer, var styret aldri i tvil om hvem vi ønsket skulle fylle den rollen, sier styreleder Christian Haneborg i en pressemelding.

Barth Thomassen går til ny jobb som leder for Norden i logistikk-startupen Wanda.

– Jeg har lært utrolig mye av å jobbe tett med Ida i flere år, noe jeg tror vil komme godt med fremover. E24 er inne i en veldig positiv utvikling og har et sterkere lag enn noen gang. Det er et privilegium å få lede en så kunnskapsrik og god gjeng både på redaksjonell og kommersiell side. Vi skal bite fra oss i året som kommer, sier Grønning.

Styreleder Haneborg legger til:

– I en verden der E24 blir stadig mer avhengig av kombinasjonen av abonnements- og annonseinntekter er det en fordel med en leder som forholder seg til helheten. Stadig mer sammensatte problemstillinger og muligheter møter våre virksomheter, og i denne sammenheng mener styret i E24 at det er store fordeler med en enledermodell.

Grønning tiltrer sin nye rolle fra 1. januar. Barth Thomassen blir i E24 frem til hun starter i sin nye jobb 1. mars.


Powered by Labrador CMS