Ny jobb i kommunal sektor venter på Hadeland-redaktør Line Ramsrud.
Ny jobb i kommunal sektor venter på Hadeland-redaktør Line Ramsrud.

MEDIEFOLK:

Line Ramsrud har sagt opp sin stilling i avisen Hadeland

– Det er få jobber som kunne ha fått meg bort herfra.

Publisert Sist oppdatert

Januar 2020 tok Line Ramsrud over som ansvarlig redaktør og daglig leder i lokalavisen Hadeland, men nå har hun sagt opp. Og snart starter hun ny jobb i en helt annen bransje, melder Hadeland.

– Jeg har trivdes utrolig godt, både med avisen og kollegene. Det er få jobber som kunne ha fått meg bort herfra, sier Ramsrud til egen avis.

Den nye jobben som venter, er stillingen som kommunalsjef for samfunnsutvikling i hjemkommunen Gjøvik.

– Det er jo aldri én grunn til at man skifter jobb, sier Ramsrud til egen avis når den spør om hva som frister mest med den nye stillingen.

– Men som innbygger synes jeg det er mye bra som skjer i Gjøvik, og sett utenfra er utviklingen på riktig veg. Det å få muligheten til å ha en aktiv rolle innen by- og næringsutvikling i egen kommune synes jeg er veldig, veldig spennende.

Ramsrud kom til Hadeland fra stillingen som strategi- og kommunikasjonsdirektør for Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), der hun hadde vært ansatt siden 2017.

Før det jobbet hun i Oppland Arbeiderblad fra 2003. Der hadde hun hatt flere lederoppgaver, blant annet som utviklings- og digitalredaktør og konstituert ansvarlig redaktør.

Powered by Labrador CMS