TV 2 strammer inn ytterligere

Legger på 10 nye millioner i kutt.

Publisert Sist oppdatert

For å møte finanskrisen har styret i TV 2 vedtatt å kutte ytterligere 35 millioner kroner, melder TV 2 Nyhetskanalen. Fra før har tv-selskapet kuttet 150 millioner gjennom massive sparetiltak.

Av de 35 millionene er 25 millioner allerede tatt, opplyser leder i Klubb2 Baard Zakariassen overfor Journalisten.

– Etter det jeg har fått informasjon om, er det snakk om kutt i bindersbruk, sier Zakariassen med et smil. – Ut ifra det man kan forvente i denne tiden kunne det vært betydelig verre.

TV 2 har varslet at selskapet vil selge Mediehuset Nettavisen til sine eiere A-pressen og Egmont. Dette har trukket ut, uten at noen av partene har ønsket å forklare hvorfor. Nettavisen påførte TV 2 et underskudd på 63 millioner kroner i 2008. Halvparten av dette skal være nedskrivninger.

Det er også ventet at TV 2 vil gjøre endringer i sin 40 prosents eierpost i økonominettstedet NA24. Flere i markedet spekulerer i at TV 2 kanskje vil kjøpe ut de fire store (Fevennen, Adressa, BT og Aftenbladet) som til sammen eier 40 prosent av nettstedet. Trolig vil det komme en avklaring denne uken.

Ledelsen i TV 2 har ikke vært tilgjengelig for kommentar til kuttene, og om de vil representere noen endringer i en eventuell kjøpstrategi.

Powered by Labrador CMS