Kjetil Haanes og Per Sævik med avtalen som gjør at de kan intensivere satsingen i Bakkar og Berg Media AS.
Kjetil Haanes og Per Sævik med avtalen som gjør at de kan intensivere satsingen i Bakkar og Berg Media AS.

Friske penger til Bakkar og Berg AS

Havila Holding går inn som medeier i medieselskapet bak næringslivsportalen NETT NO

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Havila Holding går inn som 33,4 prosent medeier i medieselskapet Bakkar og Berg Media AS, som står bak næringslivsportalen NETT NO. Kapitalutvidelsen gjør at Bakkar og Berg Media får tilført to millioner kroner.

– Dette er svært gledelig. Kapitalutvidelsen fører til at vi nå er økonomisk godt rustet til å intensivere satsingen, seier redaktørene Kjetil Haanes og Ogne Øyehaug i NETT NO, i en pressemelding.

Sikrer forankring

De mener at Havila Holding er en god medeier. Selskapet eier fra før 50 prosent av Skipsrevyen.

Havila Holding har lang erfaring som medieeier, og har vist seg å være en langsiktig og profesjonell eier. Avtalen sikrer også at Bakkar og Berg Media er godt forankret på Nordvestlandet.

Daglig leder Per Sævik i Havila Holding sier at han er imponert over NETT NO.

– Næringslivet trenger kvalitetsjournalistikk. Dette er viktig for utviklingen av næringslivet i hele regionen, og for å synleggjøre næringslivet både nasjonalt og internasjonalt. Derfor ønsker vi å være med på å støtte denne satsingen.

Emisjonen med Havila Holding fører til at NETT NO får økonomiske ressurser til å utvikle nye produkter og styrke den redaksjonelle satsingen, spesielt rettet mot Ålesund-regionen.

Erfarne næringslivsjournalister

NETT NO ble startet i desember 2013 og er en abonnementsbasert nyhetsportal om næringsliv, med spesiell fokus på dei 22 kommunene på Sunnmøre og i Nordfjord. NETT NO gir også ut trykte publikasjoner om næringslivet.

Bak satsingen står de erfarne næringslivsjournalistene Ogne Øyehaug og Kjetil Haanes, sammen med Eirik Staurset og Olav Sindre Kriken i Racer AS. Staurset fortsetter som daglig leder, mens Kriken blir ny styreleder. Vegard Sævik går inn i styret i Bakkar og Berg Media for Havila Holding.

Les: Eks-pamp satser på Nett.no

Kjetil Haanes er tidligere nestleder i Norsk Journalistlag. Han satt i vervet fra 2007-2009, og var i mange år også konserntillitsvalgt i Orkla Media/Edda Media. Han sa i 2011 opp sin faste stilling i Sunnmørsposten for å satse frilans.

Powered by Labrador CMS