Fra tiden som sjef i Nationen. Foto: Siri Juell Rasmussen
Fra tiden som sjef i Nationen. Foto: Siri Juell Rasmussen

Mads Yngve Storvik blir ny NTB-sjef

Gir seg i Discovery etter 14 måneder.

Publisert Sist oppdatert

I november i fjor ble det klart at NTBs toppsjef gjennom en årrekke, Pål Bjerketvedt, skulle forlate nyhetsbyrået for Norges Fotballforbund. Nå er hans etterfølger på plass. 

NTB har hentet inn Mads Yngve Storvik til jobben som ny toppsjef. Storvik har tidligere blant annet vært sjefredaktør i Nationen og samtidig konsernsjef i Tun Media. Før det har han arbeidet med kommunikasjon for Posten Norge. Og har flere år i NRK Sporten bak seg. 

Storvik har de siste 14 månedene arbeidet med OL-satsingen til TVNorge-eier Discovery Communications

Da han var i Nationen vurderte den nye NTB-sjefen å droppe papiravis enkelte dager og skisserte en fremtid hvor den ble en ren ukeavis.

Storvik vil gjennom dagen møte de ansatte i NTB, samt ledergruppa. 

– Utviklingen for NTB de siste årene har vært utrolig spennende. NTB har fått flere bein å stå på, noe som er viktig for å sikre NTBs kjernevirksomhet. Byrået må fortsatt være i kontinuerlig utvikling for å øke sin relevans og styrke sin viktige samfunnsrolle. Jeg ser fram til å få være med på denne endringsreisen, sier Storvik til NTB

– Mads Ynge Storvik er en ung, men erfaren medieleder som har oppnådd gode resultater der han har vært tidligere.  Jeg er sikker på at han som administrerende direktør og sjefredaktør kan videreutvikle og styrke NTBs posisjon fremover, sier NTBs styreleder Jon Espen Lohne som er svært fornøyd med ansettelsen av Storvik.

Artikkelen oppdateres

Powered by Labrador CMS