Emilie Edvardsen fra Narvik har fått jobben som journalist i Nye Troms.
Emilie Edvardsen fra Narvik har fått jobben som journalist i Nye Troms.

MEDIEFOLK:

Nye Troms ansetter Emilie Edvardsen

Begynte å jobbe som journalist i desember.

Publisert Sist oppdatert

Emilie Edvardsen fra Narvik har fått jobb som journalist i lokalavisa Nye Troms, som dekker kommunene Målselv, Bardu og Balsfjord i Indre Troms.

Redaksjonen til Nye Troms har kun en kvinne fra før, og litt mer jevn kjønnsbalanse var etterlengtet, skriver avisen på sine egne sider.

Stillingen skal deles i to, hvor Edvardsen skal jobbe 50 prosent som frontjournalist for nettavisen, og 50 prosent som journalist med Målselv som dekningsområde. Hun tar også ta på seg ansvaret for avisens sosiale medier.

– Jeg ble veldig glad og tenkte at det her er noe jeg virkelig har lyst å gjøre, og syntes det virket veldig spennende. Jeg nølte nok ikke mer enn to sekunder før jeg tok en avgjørelse, forteller Edvardsen fornøyd til Nye Troms.

– Jeg har ambisjoner om å nå flere yngre kvinner og kvinner generelt, og få de mer i fokus. Jeg har også store ambisjoner innen sosiale medier og vil bidra til å øke videorepertoaret vårt, forteller hun.

Edvardsen har kun jobbet som journalist siden desember, men sier til avisa at hun begynner å bli vant til pennen og blokka.

– Det har vært en bratt læringskurve, men jeg har fått mye hjelp og støtte. Jeg gleder meg alltid til å dra på jobb, og jeg smiler alltid når jeg drar fra kontoret, fordi det er så gøy og givende, sier hun.

Powered by Labrador CMS