Shurika Hansen sier engasjementet hennes for mennesker og utvikling strekker seg lenger enn bare å kritisere det som ikke fungerer.
Shurika Hansen sier engasjementet hennes for mennesker og utvikling strekker seg lenger enn bare å kritisere det som ikke fungerer.

Shurika Hansen forlater mediebransjen for å jobbe med flyktninger

– Jeg har alltid vært opptatt av integrering og mangfold, sier den tidligere Resett-skribenten.

Publisert

Tidligere journalist i Resett og redaktør i nettmagasinet xstra.no, Shurika Hansen, har fått ny jobb i en stilling som introveileder i NAV Asker. Det bekrefter Hansen overfor Journalisten.

Hun var blant de mest sentrale skribentene i Resett da det alternative nettstedet ble startet opp i 2017, før hun også ble redaktør for Resett-prosjektet xstra.no.

Forlot Resett

Etter flere konflikter innad i Resett ble redaktør og Shurika Hansens samboer, Helge Lurås, sparket av styret i fjor. Hansen og flere andre forlot Resett som følge av sparkingen og konfliktene.

I desember ble nettstedet lagt ned, men Lurås kjøpte domenet fra konkursboet og inkorporerte det i sitt nye nettsted iNyheter.no.

Nå har imidlertid Hansen forlatt mediebransjen, og hun forteller til Journalisten at engasjementet for mennesker og utvikling strekker seg lenger enn bare å kritisere det som ikke fungerer i samfunnet.

– Jeg har jo alltid vært opptatt av integrering og mangfold, og da ble det naturlig for meg å søke på en slik stilling da muligheten dukket opp, skriver Hansen i en sms.

Skal jobbe med flyktninger

Nå er hun mer opptatt av å jobbe tett med andre dyktige kollegaer, fokusere på inkludering og favne om de spennende oppgavene som venter, skriver hun.

– Min jobb er primært å jobbe med flyktninger, som har fått en kollektiv beskyttelse som resultat av en brutal krig, skriver Hansen.

Hun forteller at hun også er engasjert i Asker Høyre og ser frem til å bidra der. Hansen beskriver Asker som et sted med fantastisk mangfold, og sier hun ser frem til å få nye utfordringer og ny kunnskap i jobben.

Powered by Labrador CMS